Connect with us

POP!MIX

Novi album: “Sretan Božić, moj narode” Mate Bulić

pop!mix/news

Novi album: “Sretan Božić, moj narode” Mate Bulić

“Sretan Božić, moj narode” naziv je novog albuma Mate Bulića, jednog od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe. Ovo je ujedno njegov prvi album božićnih pjesama, a na kojemu se nalaze obrade već dobro poznatih tradicionalnih i novoskladanih melodija. “Božić u tuđini”, “Svim na zemlji”, “Narodi nam se kralj nebeski”, “Veselje ti navješćujem”, “U sve vrijeme godišta”, samo su neke od pjesama na albumu na kojemu je Mate ugostio Peru Galića, sestre Palić, Ivanu Marić i vokaliste sv. Josipa. Sve je snimano, miksano i masterirano u studiju Croatia Recordsa kod Gorana Martinca, a glazbeni producent izdanja je Domagoj Pavin.

Ovim se albumom Mate Bulić pridružio brojnim hrvatskim glazbenicima koji su snimili božićne albume te će zasigurno i ove pjesme pronaći svoje mjesto kod slušatelja i u radijskim programima. Spot za prvi singl s albuma, “Božić u tuđini” premijerno će biti prikazan večeras u 19 sati, u programu CMC televizije.

Inače, Mate je nedavno sudjelovao s brojnim hrvatskim glazbenicima na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, gdje je oduševio brojne posjetitelje Fraport Arene. Mate je na koncertu izveo svoje najveće hitove u karijeri koja traje više od 30 godina.

More in pop!mix/news

To Top