Connect with us

POP!MIX

Nova hrvatska pop uzdanica Meri Andraković poručuje – “To je ta ljubav”

pop!mix/scena

Nova hrvatska pop uzdanica Meri Andraković poručuje – “To je ta ljubav”

19-godišnja Meri Andraković, koja iza sebe ima već nekoliko uspješnih singlova, predstavlja nasljednicu hita “Nije kriva muzika” i nastavlja suradnju s najboljim hrvatskim producentom dance pop glazbe, Borisom Đurđevićem iz grupe Colonia. Za pjesmu “To je ta ljubav” i ovoga puta Boris potpisuje glazbu, aranžman i produkciju dok je lijepi ljubavni tekst napisala njegova supruga Valerija Đurđević.
“To je ta ljubav od koje srce stane, nebo i zvijezde – to smo ti i ja”, poručuje Meri Andraković koja još jednom osim sjajnog smisla za dance i pop glazbu pokazuje i svoje plesačke sposobnosti. Tako u video spotu, kojeg je režirao Josip Grizbaher (Cinematic Osijek), pleše rame uz rame s članovima plesne skupine Illusion iz Osijeka, Ivanom Crnković, Lucijom Žuža, Silvijom Žalac i Miroslavom Kasumovićem.

“Da bi postao vrhunski glazbenik, moraš dobro poznavati glazbu, od povijesti glazbe, solffegia, pa sve do  tehnike pjevanja. Niti na jednom području ne volim improvizirirati i u svemu što radim nastojim biti profesionalac, a to se prije svega odnosi na glazbu”, ističe Meri, finalistica popularnog showa Zvjezdice, koja osim 4. razreda Opće gimnazije Srednje škole Valpovo pohađa i završni razred Srednje glazbene škole “Franjo Kuhač” u Osijeku (smjer solo pjevanje). I neće stati na tome, kaže da je zanimaju i kazališne daske pa će biti doista uzbudljivo promatrati u kojem će smjeru profesionalno odrastati ova multitalentirana mlada glazbenica. Jedan je siguran – osvajanje hrvatske pop scene. Za sada joj ide odlično.

Posljednji hit singl “Nije kriva muzika” na YouTube-u je prešao brojku od sto tisuća pregleda, a ništa manje se ne očekuje niti od nove pjesme koju također objavljuje za Croatia Recordsa. Pogotovo iz razloga što je riječ o urbanom pop dance stilu popularnom u svijetu, a kojeg možemo čuti kod imena kao što su Dua Lipa, Ariana Grande, Demi Lovato, Rita Ora, Bebe Rexha, Jason Derulo i slični. Meri naglašava kako takvu glazbu želi ponuditi i približiti publici svoje generacije, ali i onima malo starijima.

More in pop!mix/scena

To Top