Connect with us

POP!MIX

Nova glazbena priča Lucasa u pjesmi „Poljubi me“

pop!mix/news

Nova glazbena priča Lucasa u pjesmi „Poljubi me“

Dubrovački kantautor Lukša Đuraš – LUCAS, predstavlja novu pjesmu “Poljubi me” koja će pronaći svoje mjesto na albumu prvijencu koji je u pripremi. Pjesma će se odlično nasloniti na ljubavnu tematiku prethodnih singlova i zaokružiti ljubavnu priču koju nam priča Lucas.

Lucas je do sada surađivao s mnogim stranim glazbenicima te tako stekao bogato glazbeno iskustvo i zrelost. U suradnji s glazbenim producentom Guidom Mineom, Lucas s pjesmom „Poljubi me“ započinje jednu potpuno novu, predivnu glazbenu priču.

U samim počecima svoje glazbene karijere, Lucas je ostvario niz značajnih nastupa na festivalima, a pjesme “U tebe vjerujem” i “Priznaj mi”, donijele su mu i prve nagrade kao priznanje za veliki trud, te odličan izvođački i skladateljski rad.

Pjesmom “Nikada više”  koja odlično prolazi kod publike ispunjava još jednu glazbenu stranicu. Uslijedile su pjesme“Nakon ljubavi”, i “Sve što osjećam” s kojom se Lucas predstavio na Šibenskom festivalu 2013.godine, a s pjesmom, “Zaljubljen” otišao je do samog finala festivala  Karlovačko RockOff 2015.godine.

More in pop!mix/news

To Top