Connect with us

POP!MIX

Nola najavljuje koncert u Lisinskom uz dva live video spota

pop!mix/najave

Nola najavljuje koncert u Lisinskom uz dva live video spota

“U Lisinski osim dobre glazbe donosimo sa sobom i pozitivu i optimizam i sreću i osmijeh, jer to tako želimo i jer to ljudima treba. Uživali smo svirati u proširenom sastavu, to je osjetila i nagradila pulska publika. Bilo bi šteta to ne ponoviti, mislim da je Lisinski pravo mjesto za to.” – Gabi

Slavljeničkim koncertom održanim 21. travnja 2018. na maloj sceni Istarskog narodnog kazališta Pula, Nola je započela koncertnu turneju pod nazivom “25” i obilježila dvadeset pet godina glazbene čarolije i jedinstvenog, prepoznatljivog opusa. Istoga je dana, u nakladi Aquarius Recordsa, objavljena kompilacija naslova “Nola – 25” kojom imamo priliku uroniti u retrospektivu glazbenog stvaranja ovog pulskog sastava.

Za završetak slavljeničke turneje odabran je Zagreb i Mala dvorana “Vatroslav Lisinski”, u petak 16. studenog. Ulaznice za koncert potražite na ulaznice.hr.

Ono što čeka fanove na pozornici Lisinskog Nola je odlučila predstaviti kroz dva live singla za pjesme “Vratio si me” i “Moj svijet”. Obje pjesme snimljene su u Istarskom narodnom kazalištu 21. travnja. Za aranžman su bili zaduženi Marijan Jelenić i Alen Bernobić, a za snimku, miks i master Perica Šuran. Video su snimali i montirali – Medvid produkcija.

Ako netko svoju glazbu nosi kao srce na dlanu, ne da ju slušamo, ne da ju čitamo već da ju osjetimo, onda je to Nola. Lepršave boje pulske četvorke 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski eter boje sunčanim optimizmom, a njihovi klasici poput pjesama „Dio tebe“, „Iznad oblaka“ i „Moj svijet“ godinama se nalaze u Top 40 najemitiranijih pjesama. Glazba je Nolin medij putem kojeg prenose svoju poruku pozitivnih misli i zaigrane energije, a istom će nas zaraziti nastupima, gdje god se pojavili.

More in pop!mix/najave

To Top