Connect with us

POP!MIX

Nisam bio broj – novi singl grupe Bumerang

pop!mix/scena

Nisam bio broj – novi singl grupe Bumerang

Grupa Bumerang predstavlja novi singl „Nisam bio broj“ za koji je snimljen i video spot. Ovo je četvrti singl, nakon pjesama “Tobom proklet”, “Vjeruj mi” i “Ljeto je visoko”.

Glazbu i tekst napisao je Zoran Mišolongin  a snimljen je u glazbenom studiju Tomislava Modrića koji je napisao i aranžman novi glazbeni uradak. Prateće vokale otpjevali su Vladimir Pavelić Bubi i Daria Hodak. Za miksanje pjesme zaslužan je Miroslav Lesić – Lesique.

Dio spota je snimljen u City Caffeu u Zaboku, a za vanjske kadrove iskorišten je eksterijer Roses Fashion Outleta u Svetom Križu Začretje. Režiser spota je gitarista grupe Robert Radošević kojem je ovo prvi iskorak u video produkciju, a kadrove je snimio i montažu napravio Damir Vnučec iz Media 32. U spotu se pojavljuju Brigita Lončarić i Edita Marenić, te violinistica Stella Rock. Za njihov outfit pobrinula se Dubravka Jelenčić iz HR Designa.

„Naš novi singl prožet je ljubavnom tematikom, prožeta emocijama u romantičarskim odnosima zaljubljenih koji se pojavljuju u svakodnevnom životu. Pjesmu nosi zarazni refren, nastavak je našeg glazbenog pop izričaja, a dašak countryja donijela je violina čiji smo zvuk po prvi puta dodali u pjesmu“ – naglasio je Lac.

Grupa Bumerang postoji od 1991. godine, a dosad su objavili 3 albuma. Sredinom devedesetih imali su veliki hit „Čuča“. Nakon poduže diskografske stanke pjevač Stjepan Lacko Lac 2014. godine ponovo okuplja grupu te snimaju singl „Tobom proklet“ koji je dobro prošao kod publike. Sadašnju postavu Bumeranga čine:  Stjepan Lacko (vokal, gitara), Goran Crnogaj (klavijature), Bojan Apostolovski (bas), Vlatko Svatoš (bubnjevi) i Robert Radošević (gitara).

Zašto Lac tvrdi da nije više samo broj i kako ga je Stella Rock zavela violinom poslušajte i pogledajte u novom spotu

(Foto: Žarko Piljak)

More in pop!mix/scena

To Top