Connect with us

POP!MIX

Nina ususret koncertu na Dan žena: “Žene su stvorene da se maze i paze”

(Foto: promo)

pop!mix/interview

Nina ususret koncertu na Dan žena: “Žene su stvorene da se maze i paze”

Ulaznica za koncert Nine Badrić u splitskoj Spaladium Areni 8. ožujka svakog je dana sve manje. Prvi kontigent je rasprodan i jedno je sigurno – Dalmacija želi s Ninom proslaviti Dan žena.  Koncertu se veseli  i sama diva:

“Ne postoji bolje i ljepše mjesto na svijetu od Splita na kojem bih željela biti za Dan žena. Toliko dugo sanjam i želim taj koncert u Spaladium Areni da sam već sada uzbuđena zbog njega “– rekla je Nina koja u malom intervjuu povodom koncerta u kojemu je otkrila i neke  detalje vezane uz splitski spektakl.

Što nas očekuje u Spladium Areni?
– Ja ću svoje srce ostaviti tamo…to znam. A isto tako znam da je splitska publika posebna po mnogo čemu. Ona ima topline, force i veliku emociju. Kad se sretnemo sigurna sam da će to biti koncert za pamčenje.Iza vas je uspješna godina, singl “Rekao si” koji ne silazi s prvog mjesta top ljestvice, rasprodani koncerti u Zagrebu i diljem Lijepe naše, uspješna sezona u showu Zvijezde, zaista imate puno razloga za slavlje?
– Zaista je puno razloga za slavlje, no to je nešto što je iza mene. Ispred mene su prekrasne stvari nove pjesme puno divnih koncerata. Sakrila sam sebe u neki svoj mikro svijet i u njemu samo volim i postojim.

Što novo pripremate, kada će novi album?
– Nove pjesme su spremne i ove godine izlazi album.

U Splitu slavimo Dan žena, koliko je važno slaviti – žene?
– Svaki dan je dan za slavlje života. Mi žene smo u načelu krhkija bića od muškaraca, ali puno toga je na našim leđima i tko god da bile, čime se god bavile ipak smo na početku i na kraju dana samo obične žene. Žene su stvorene da se čuvaju, maze i paze. Divna je poruka koju je netko davno rekao: Ponašaj se prema ženi kao što bi želio da se netko ponaša prema tvojoj kćeri ili majci.

Ulaznice (100 kn parter, ili 130 kuna za donju tribinu) su u pretprodaji u sustavu Eventim.
(Aquarius Records)

More in pop!mix/interview

To Top