Connect with us

POP!MIX

Nina Badrić – Rasprodan koncert i prvo mjesto na Top 40

pop!mix/news

Nina Badrić – Rasprodan koncert i prvo mjesto na Top 40

Novi singl Nine Badrić “Rekao si”  potpuno je preuzeo radijski eter i savršena je najava za njezin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovog Božića. Pjesmu potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman pobrinuli su se Predrag Martinjag i Shalla. Pjesma je odmah po prvom tjednu emitiranja kao novitet zasjela na prvo mjesto HR Top40. Spot za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili. Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota kojeg su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Uprava Brijuna ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati tamo.

“Mislila sam da ne može bolje od „Dana i godina“ ali pjesma „Rekao si“ ruši sve rekorde. U samo par dana je osvojila publiku i nemam šta drugo za reći osim da sam presretna zbog toga.“ izjavila je Nina o pjesmi koja je odmah u prvom tjednu emitiranja zauzela prvo mjesto na HR Top40.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.
Osim prvim mjestom na Top listi Nina se može pohvaliti i kategorijom NAJIZDRŽLJIVIJI SINGL jer je pjesma „Mijenja se vrijeme“ na službenoj listi punih 45 tjedana!

Glazbena diva Nina Badrić postala je i ambasadorica Zaklade „Hrvatska za djecu“ i s njom predstavlja posebno emotivan koncert koji će se za mlade sportaše s intelektualnim teškoćama održati u četvrtak, 25. listopada u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.

„Ponosna sam da zajedno s publikom ovim koncertom mogu pomoći sportskim herojima da ostvare svoje snove, da sudjeluju na Specijalnoj olimpijadi i da predstavljaju Hrvatsku. Bit će ovo posebno emotivna večer u kojoj ćemo svi zajedno uživati ujedinjeni u ovom plemenitom cilju!“ – izjavila je Nina Badrić.

Najbrži Ninini fanovi  pjevati će s njom od prvog trena u glas i na koncertu u Lisinskom 24.listopada koji je rasprodan skoro 2 mjeseca ranije.

A u dvorani će se itekako osjećati ljubav jer pjesama na tu temu u Nininom repertoaru ne nedostaje. Dodamo li tome emotivnu i osebujnu Nininu interpretaciju, uigran bend, produkcijske intervencije i poneko iznenađenje, sve već govori u prilog tome da će srijeda, 24. listopada 2018. i četvrtak 25.listopada  biti datumi kojih ćete se i godinama kasnije sjećati ispunjene duše.

Ulaznice za koncert Nina Badrić – Donatorski koncert Zaklada „Hrvatska za djecu“  potražite u Aquarius Music shopu, na Ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog.

More in pop!mix/news

To Top