Connect with us

POP!MIX

Nikolina Tomljanović u “Nemiru samoće”

pop!mix/news

Nikolina Tomljanović u “Nemiru samoće”

Foto: Chucha

Nikolina Tomljanović u “Nemiru samoće”

U 2020. godinu poznata Riječanka Nikolina Tomljanović uplovila je novim singlom ‘Nemir samoće’. Ljubavna balada u kojoj će se pronaći svi oni koji osjećaju nemir samoće, prenosi nam ogromnu čežnju i želju za povratkom u vrijeme ispunjenosti i sreće. ‘Nemir samoće’ oslikava krizu dvoje ljudi u ljubavnoj vezi, trenutke nepodnošljive samoće udvoje, a istovremeno krik jednoga od njih koji pokušava vratiti izgubljene snove.

 

„Svatko je od nas osjetio čežnju i zna koliko ona može biti i bolna i lijepa. ‘Nemir samoće’ pjesma je o čežnji za žarom koji nerijetko ugasne u vezi kada si dvoje koje se voli, dozvoli da otplutaju daleko jedno od drugoga. Tada ostajemo sami u dvoje i pokušavamo kako znamo privući k sebi čovjeka kojega volimo, da sve opet bude kao nekad.“ – kaže Nikolina.

Izražen pristup country glazbi, koji se itekako može čuti u bogato raspisanom aranžmanu, pjesmi daje određenu razigranost i poletnost, dok nam tekstom ona prenosi sasvim drukčiju priču. Za upečatljivi aranžman su zaslužna eminetna imena hrvatske glazbene scene, Neno Belan i poznati violinist Marko First. Glazbu potpisuje Goran Gubić Hans, koji je zajedno s Dinkom Fazinićem autor teksta. Produkciju, mix i mastering potpisuje Matej Zec.

Novi singl ‘Nemir samoće’ slušajte i na deezeru!

More in pop!mix/news

To Top