Connect with us

POP!MIX

Nikolina Tomljanović predstavlja samostalni album ‘PUT PO MOM’

pop!mix/news

Nikolina Tomljanović predstavlja samostalni album ‘PUT PO MOM’

Nakon četiri godine samostalne karijere i brojnih singlova, posljednjim singlom ‘Daleko’, Nikolina Tomljanović zaokružila je cjelinu i izdala svoj prvi samostalni album – Put po mom.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama, među kojima i brojne HR Top40 uspješnice – dueti sa Sandrom Bastijančićem ‘Bit će sve u redu’ i ‘Sentimentalna’ te ‘Neponovljivo’ i posljednja ‘Daleko’ s kojim se ove godine predstavila na Večerima dalmatinske šansone. Aranžmane potpisuju Neno Belan, Vedran Križan, Robert Funčić, Matej Zec, Darko Terlević i Nikša Bratoš, a većinu pjesama na albumu producirali su Nikolinini dugogodišnji suradnici Neno Belan i Matej Zec, koji su slijedili Nikolinin pop-country pravac.

„Zahvala prije svega Neni Belanu i Vedranu Križanu koji su me svojom izjavom ‘Ti trebaš snimiti country album’ upravo na to i potaknuli. Hvala Jakobu, najboljem suprugu na svijetu i najboljoj kćeri – nema ljepšeg nego kad ti kćer pjevuši tvoje pjesme! Hvala svim suradnicima na velikom povjerenju!“ – Nikolina Tomljanović

More in pop!mix/news

To Top