Connect with us

POP!MIX

Nikolina Tomljanović održala prvi samostalni koncert

Foto | Chucha

pop!mix/izvještaji

Nikolina Tomljanović održala prvi samostalni koncert

Nakon uspješnih 26 godina na glazbenoj sceni, Nikolina Tomljanović održala je prvi samostalni koncert. Predivno okruženje Trsatske Gradine bilo je idealna pozornica za njezino glazbeno putovanje.

Kao članica zbora Putokazi započela je bavljenje glazbom, a nastavila zajedno s Ivonom Maričić KukuljanIvom Močibob i Elenom Tomeček Zdjelar oformivši grupu E.N.I. Prije pet godina Nikolina se okrenula samostalnoj karijeri, a krajem prošle godine izdala i album prvijenac ‘Put po mom’ kojeg je ponosno predstavila na svom riječkom koncertu.

Country pop je njezin žanr pa je publika na Gradini uživala i u izvedbama uspješnica nekih od svjetskih glazbenika kao što su Dolly Parton, Willie Nellson i Miley Cyrus.

Iako su planovi bili drugačiji, Nikolinino glazbeno druženje počelo je s pjesmom ‘Daleko’ budući da joj je ove godine u Šibeniku donijela nagradu za najizvođeniju pjesmu Večeri dalmatinske šansone 2018. 

Alen TibljašZvonimir RadišićMario ŠimunkovićSebastian MavrićDino IveljaZoran Saulig iKatarina Jurić odlično su pratili i podržavali Nikolinine moćne izvedbe, a na pozornici su joj se pridružili iSandro Bastiančić, Ivona, Iva i Elena i odličan riječki coutry bend Crooks & Straights.

„Bila je predobra energija u zraku i trema je nestala već s prvom pjesmom! Koncert sam započela pjesmom ‘Daleko’ (Damir Bačić, Uršula Tolj) koja je nagrađena prošli vikend za najizvođeniju pjesmu s prošlogodišnje Šansone u Šibeniku i silno sam u njoj guštala. A publika je u startu odlično reagirala i koncert je mogao početi u pravom smislu. Nizali su se potom moji singlovi i strane pop country uspješnice, od Dolly do Miley, kao i gosti. Grupa E.N.I., Goran Gubić Hans, Sandro Bastiančić (En face) i riječki country bend Crooks&Straights bili su dio mog prvog samostalnog koncerta i uljepšali tu veselu glazbenu večer. Čini se da se sve lijepo poklopilo, od najljepšeg ambijenta u Rijeci (Trsatska gradina) do benda (Alen Tibljaš, Zvonimir Radišić, Mario Šimunković, Sebastian Mavrić, Dino Ivelja, Zoran Saulig, Katarina Jurić), gostiju pa do divne publike. Komentari poput “nadmašila si samu sebe” svakako mi laskaju i gode i veselim se sljedećem koncertu.“ – podijelila je Nikolina.

Nakon održanog koncerta kakvog svatko može poželjeti, Nikolina nastavlja raditi na novim materijalima, promovirati svoj prvijenac i ostale singlove u kojima već uživa radijska publika.

Foto | Chucha

 

More in pop!mix/izvještaji

To Top