Connect with us

POP!MIX

Nevolja uvijek srca nam spoji – poručuju Trio Gušt u pjesmi posvećenoj Zagrebu

(foto: press)

pop!mix/news

Nevolja uvijek srca nam spoji – poručuju Trio Gušt u pjesmi posvećenoj Zagrebu

Nevolja uvijek srca nam spoji, svjestan je Trio Gušt i to su i otpjevali u najnovijoj pjesmi “ST–ZG” koju predstavljaju pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear.

Pjesma je nastala kao reakcija iz srca i iz duše u onom trenutku kada su Trio Gušt saznali da je Zagreb zadesila nevolja i da su brojni stanovnici glavnog grada u to rano nedjeljno jutro ostali bez sigurnosti i topline vlastitih domova.

Suosjećanje i osjećaj zajedništva pretočili su se u riječi. U petnaest minuta čiste inspiracije pjevač sastava, Želimir Dundić – Dundo napisao je tekst za pjesmu “ST-ZG”, dok se na stihove u narednih pola sata naslonila prepoznatljiva melodija mandoline i glazba koju su napisali Želimir Dundić i Darijo Marunčić, također zaslužan za aranžman pjesme. Produkciju potpisuje Studio ”Atomsko”.

Objavu pjesme prati i simpatičan video spot u režiji Želimira Dundića i Matka Petrića, a njemu se isprepliću slike Splita i Zagreba, dva grada, inače udaljena kilometrima, koja su se u ovom trenutku potrebe našla su ujedinjena u humanosti i prijateljstvu.

Kako su zapjevali u pjesmi – Plavi i Bili za istu su sreću no, naravno, u maniri najzabavnijeg splitskog sastava koji i u najtežim trenutcima pronalazi nadu i tračak optimizma, za kraj su “sportskim rivalima” šaljivo poručili – “Sad smo svi JEDNO, a kad ovo prođe – ‘oću se karat i beštimat!”

Dalmatinski velikani Trio Gušt nedavno su razveselili slušatelje novom pjesmom “Hej Tugo” u kojoj su talenti Slavonije i Dalmacije ponovno ujedinili snage. I ovaj singl, iako obilježen sjetnim tekstom, u isto je vrijeme zbog živog ritma preplavljen optimističnim prizvukom uz mnoštvo živih dionica na gitari i mandolini te donosi osmijeh na lice baš onako kako se i očekuje od veselog trija s godinama glazbenog iskustva i koncertnih nastupa iza sebe.

More in pop!mix/news

To Top