Connect with us

POP!MIX

Nedjeljni #OdSobeDoSobe uz grupu Emanuel

pop!mix/news

Nedjeljni #OdSobeDoSobe uz grupu Emanuel

 Ovu nedjelju, 18. travnja 2020. – #OdSobeDoSobe vodi nas – Emanuel!

Hrvatski glazbeni sastav koji izvodi duhovnu glazbu, pripremio nam je tri pjesme – Volim te, Ti znaš i Krist je istina. Ovu izvedbu svih članova benda, koji sviraju i pjevaju svatko iz svoje sobe, moći ćete pogledati sutra, 19. travnja u 18h na YouTube kanalu Unisona i na web stranicama partnera.

Glazbeni sastav Emanuel osnovan je 2001. godine i djeluju u župi bl. Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici. Krajem 2006. objavljuju svoj prvi autorski album On je moj Bog. Trenutno broje 9 članova u koncertnoj postavi, te još skoro toliko članova koji sudjeluju u izvedbama na programima unutar župne zajednice.

Članovi grupe Emanuel podržali su projekt #OdSobeDoSobe kao i brojni drugi hrvatski glazbenici poput Tončija Huljića, Gorana Karana, Franke, Sare Renar, Antonije Šole i drugih. Sve njihove izvedbe možete također pogledati na YouTube kanalu Unisona. Inicijatori ovog projekta zaduženog za širenje pozitivnog raspoloženja u karantenske dane su upravo Unison – hrvatski glazbeni savez i Večernji list.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE. Pozivamo također i medije da se priključe širenju pozitive putem glazbe te da se pridruže dosadašnjim medijskim partnerima – HRT (POPROCK.HR emisija gdje možete pogledati sve glazbenike), zatim na CMC-u, a tu su i TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Podršku projektu dali su i Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hr.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top