Connect with us

POP!MIX

Neda Ukraden predstavila novi spot te otkrila da će pozornicu uskoro dijeliti s Enriqueom Iglesiasom i grupom Modern Talking

(Foto: Hit Records promo)

pop!mix/news

Neda Ukraden predstavila novi spot te otkrila da će pozornicu uskoro dijeliti s Enriqueom Iglesiasom i grupom Modern Talking

Najljepše trenutke iznimno bogate glazbene karijere, Neda Ukraden ‘živi’ i na samome početku 2019. godine. U toplijim krajevima glazbenica se malo odmorila od brojnih koncerata te napunila baterije za ono što je očekuje u narednim mjesecima.

Kao ‘pozitivna bomba’ odjeknula je vijest da je Neda primila poziv za sudjelovanjem na European Music fest-u EMF, koji će se od 03. do 05.05. 2019. održati u prijestolnici zabave, Las Vegasu.

Na festivalu koji je promocija Europske kulture, glazbe i plesa, Neda će pozornicu dijeliti sa svjetskim imenima kao što su Enrique Iglesias, Modern Talking i brojni drugi.

Do tada, svoju vjernu publiku, odlučila je počastiti još jednom rasplesanom i razigranom pjesmom: ‘Premalo mi je’, koja i ovoga puta stiže iz autorske radionice, njezinih dugogodišnjih provjerenih suradnika Dušana Bačića i Bojana Dragojevića.

“Pjesma je u pop izdanju, ali trubači u instrumentalu daju neku dozu balkanske egzotike. Zanimljivost je pojavljivanje u spotu i trubačice Danijele, sa svojim bendom, koji nosi njeno ime i slovi za jednu od najboljih instrumentalista, te vrste glazbe u regiji! I ovoga puta ‘slobodne ruke’ oko same režije spota dala sam Vedadu Jašareviću, sa kojim je uvijek zadovoljstvo raditi.'” –  istaknula je ovom prigodom Neda.

Ovom vizualno raskošnom i veselom video izdanju, dodatnu atraktivnost donijele su plesačice, trubači, ali i specijalni video efekti, a sve skupa odlično je izborom odjeće i kostimima upotpunio Bane Dević te Srđan Petković koji je bio zadužen za besprijekoran izgled i šminku.

More in pop!mix/news

To Top