Connect with us

POP!MIX

Nakon dvije koncertne večeri u Pragu, Ivan Zak sprema i novi singl

pop!mix/news

Nakon dvije koncertne večeri u Pragu, Ivan Zak sprema i novi singl

(Foto: Privatni album Ivan Zak )

Nakon dvije koncertne večeri u Pragu, Ivan Zak sprema i novi singl

Jedan od najljepših europskih gradova, Prag, bio je domaćin fenomenalnim koncertima.

Iza Ivana Zaka, poprilično je buran tjedan. Ljeto je bilo itekako radno, a na to sve nadovezala su se i dva koncerta, koja svakako valja posebno izdvojiti.

Svoje oduševljenje gradom, ali i nastupima, kao i druženju s uvijek vjernom mu publikom, Zak nije skrivao. Osim što je posjet Češkoj bio ‘radnog tipa’, vremena je bilo i za razgledavanje znamenitosti, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa tako ni popularnog pjevača.

Nakon putovanja u Češku, Ivan se vratio svojim glazbenim obavezama, ali i pored toga, već ga je čekao put u Beograd gdje je snimio novi visokobudžetni video spot, koji će kao i pjesma, kroz koji dan dočekati svoj izlazak. Pred publikom je još jedna iznimno atraktivna priča, koja će začiniti tjedne koji slijede

Sudeći po svemu navedenome, obožavatelje Ivanovog opusa čeka vrlo zanimljiva jesen, ispunjena pregrštom noviteta, uključujući i izlazak novog albuma čiji detalji su još uvijek obavijeni tajnom.

Dok Zak vrijedno s ostatkom ekipe radi na novom materijalu, aktualni singl ‘Dar mar’ i dalje “žari i pali” top ljestvicama, a najavljeno je i nekoliko novih koncerta:
Subota, 08.09. Kutjevo
Četvrtak, 13.09. Vinkovačke jeseni
Subota, 29.09. Frankfurt

 

(Fotografije: Privatni album, Ivan Zak )

More in pop!mix/news

To Top