Connect with us

POP!MIX

Mlada pjevačica Medea oduševila publiku u Šibeniku

pop!mix/news

Mlada pjevačica Medea oduševila publiku u Šibeniku

(foto: Hamar Media promo)

Mlada pjevačica Medea oduševila publiku u Šibeniku

“Moja je ljubav plava”, pjesma koju je izvela mlada pjevačica Medea, svojom energijom i izvedbom jedna od najpamtljivijih izvedbi ovogodišnjeg festivala Večeri dalmatinske šansone.

Riječka pjevačica Medea Market Sindik zasigurno je jedno od imena koje će se pamtiti po nastupu na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih skladbi održanoj pred punim gledalištem u Šibeniku.

Medea se predstavila skladbom “Moja je ljubav plava” koju potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici i ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta.

(foto: Hamar Media promo)

Energičan nastup i vrhunska vokalna izvedba skladbe, koju je Medea izvela uz pratnju dva mlada riječka glazbenika Matea i Luke, svakako je skrenula pozornost na ovu mladu talentiranu izvođačicu, čije vrijeme itekako dolazi. Potvrđuje to i reakcija publike, ali i brojni komplimenti koje je pjevačica dobila od strane svojih kolega i struke.

Skladba “Moja je ljubav plava” već ima svoje mjesto u eteru mnogih hrvatskih radio postaja. Ovaj uspjeh logičan je slijed uspona karijere ove riječke pjevačice, a koja i dalje “stoji čvrsto na zemlji” svakodnevno nadograđujući svoj pjevački talent (ali i svirački talent, podsjetimo da Medea svira glasovir) s ciljem napretka i etabliranja na estradi.

More in pop!mix/news

To Top