Connect with us

POP!MIX

Medea novim singlom nastavlja uspon na glazbenoj sceni

pop!mix/news

Medea novim singlom nastavlja uspon na glazbenoj sceni

Medeanovo ime Croatia Recordsa među mladim snagama, sedamnaestogodišnja je pjevačica iz Rijeke. Iako je još uvijek srednjoškolka, Medea se već otisnula u glazbene vode te ostvarila suradnju s Damirom Kedžom na singlu “Ne mogu iz dana u noć” koji je u rekordnom roku zasjeo na prvo mjesto top liste Cro top 20, a odmah zatim uslijedio je i prvi samostalni singl “Moja je ljubav plava” s kojim se prošle godine predstavila na 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih skladbi gdje je oduševila publiku i žiri. Medea trenutno pohađa dvije srednje škole – gimnaziju i srednju glazbenu školu, a u slobodno vrijeme pjeva i svira klavir.

Sada se pod okriljem Croatia Recordsa predstavlja s novim singlom “Stranci u našoj sudbini”. Prekrasne stihove ove pop balade napisao je Nikola Belčić, a uglazbio je Marko Tomasović. Za aranžman i produkciju zaslužan je Ivan Popeskić.  Spot je sniman u Centru Gervais, Opatija, a režiju potpisuje Filip Gržinčić.

Medea je već osvajala nagrade, pjevala na dječjim festivalima, a veliku pozornost ostvarila je odličnim nastupima u glazbenom talent showu Zvjezdice. Smatra kako je glazba njen put i u njoj pronalazi svoj poziv. Nakon potpisanog ekskluzivnog ugovora za Croatiu Records, ova mlada talentirana pjevačica kreće novim singlom osvajati glazbenu scenu, a s obzirom na vokalne sposobnosti koje posjeduje to će joj sigurno poći za rukom.

More in pop!mix/news

To Top