Connect with us

POP!MIX

Mia Dimšić spektakularnim nastupom u Splitu najavila božićni koncert u Lisinskom

(Foto: Croatia Records promo)

pop!mix/news

Mia Dimšić spektakularnim nastupom u Splitu najavila božićni koncert u Lisinskom

Hrvatska glazbena zvijezda Mia Dimšić, koja je već po izlasku prvog studijskog albuma “Život nije siv” osvojila mnoštvo nagrada i priznanja, publiku i glazbenu kritiku, nastupila je po prvi put na solističkom koncertu u Splitu pred više od 2 tisuće obožavatelja u dvorani Gripe.

“Život nije siv”, “Sunce, oblak, vjetar”, “Bezimeni”, “Kiša”, “Do posljednjeg retka”, hitovi su se redali te raspjevali i rasplesali publiku. Na pozornici su joj se pridružile i gošće, još jedna velika hrvatska glazbena zvijezda Tajči, zatim nova splitska miljenica Domenica te Đana Smajo. Osim autorskih pjesama, Mia je izvela i obrade domaćih i stranih uspješnica, a najemotivniji trenutak je bio prilikom izvođenja pjesme “Vjeruj u ljubav” u sjećanje na nedavno preminulog velikana hrvatske glazbe Olivera Dragojevića.  Nakon koncerta Mia, Domenica i Tajči strpljivo su se družile i fotografirale s obožavateljima više od sati i pol vremena.

Ovaj koncert je bio uvod u ono što slijedi, a to je novi božićni susret s Mijom u hrvatskom hramu kulture, Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 9. prosinca.

Višestruka dobitnica Porina prošle godine je objavila prvi božićni album “Božićno jutro”, a i ovoga puta će pjesme s tog albuma izvesti na koncertu u Lisinskom. Prvi singl “Cimet i čaj” postao je hit prošlog Božića u hrvatskim radijskim eterima, a ništa manji uspjeh ne očekuje se i ove godine kad nam se približe najradosniji dani. 

Ulaznice za koncert, koji će biti održan u nedjelju 9.12. s početkom u 18 sati u Lisinskom, u prodaji su u sustavu ulaznice.hr i na blagajnama Lisinskog.  

 

More in pop!mix/news

To Top