Connect with us

POP!MIX

Mia Dimšić objavila novi spot i dugoočekivani album

(Naslovna fotografija: Mare Milin)

pop!mix/news

Mia Dimšić objavila novi spot i dugoočekivani album

Mia Dimšić najpopularnija je hrvatska izvođačica čiji su album prvijenac “Život nije siv” i božićni album “Božićno jutro”,  nagrađeni sa sedam nagrada Porin. Na radost svih njezinih obožavatelja, treći studijski album “Sretan put” od danas je u prodaji.

Uz Miju putujete na neka bolja mjesta, gdje život nije siv. Mijini stihovi, baršunast glas i zvuk gitare osvajaju, a na trećem studijskom albumu uživat ćete u deset sjajnih pjesama, svima već poznate hitove: “Sva blaga ovog svijeta” u duetu s Markom Toljom, “Ovaj grad” i “Cesta do sna” te naslovnu pjesmu “Sretan put”, novi singl “Pomiče se sat” za koji je danas predstavljen spot u režiji Borisa Sekulića“Unatrag”“Male stvari”“Tko je tu lud”“Pomalo slučanjo” “Znaš me najbolje”.

Mia će uvijek od sebe dati najbolje jer njezini obožavatelji to zaslužuju.
“Mislim da je zapisivanje i interpretacija vlastitih osjećaja pred gomilom ljudi privilegija za koju se nikad neću moći dovoljno zahvaliti”napisala je Mia u knjižici izdanja.

Okružena sjajnim suradnicima na čelu s izvršnim producentom i kaoutorom Damirom Bačićem, koautorom i  glazbenim producentom Vjekoslavom Dimterom i glazbenim producentom Ivanom PešutomAntom GelomGoranom Martincem, Mia i njezin bend, kao i svi gosti, ispisali su još jednu sjajnu stranicu njezine veličanstvene karijere, karijere čiji ste svi vi koji željno iščekujete svaku novu pjesmu ili singl neotuđiv dio.
Za likovno oblikovanje albuma “Sretan put” zaslužan je tim Kreativne ovčice, ilustracije su djelo Branke Hollingsworth Nara dok sjajne fotografije potpisuje Mare Milin.
“Nadam se da ćete uživati u svemu što smo va pripremili. Na svakom vašem koraku i putovanju neka vam je sretan put”, zaključila je Mia u knjižici izdanja.

U nedjelju, 9. prosinca s početkom u 18 sati u Mia će nastupiti u rasprodanoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

More in pop!mix/news

To Top