Connect with us

POP!MIX

Matija Cvek predstavlja novu pjesmu “Blizu (69)”

pop!mix/bizz

Matija Cvek predstavlja novu pjesmu “Blizu (69)”

Foto: Mislav Žabarović

Matija Cvek predstavlja novu pjesmu “Blizu (69)”

U ovoj godini Matija Cvek osvajao je vrhove radijskih i televizijskih top ljestvica svojim hitovima Visine, Nasloni se, Drama i Plaža, a sad je predstavio i novu pjesmu Blizu (69). Radi se o šestom singlu s njegovog solo albuma koji tek treba izaći, a spot potpisuje talentirani redatelj Luka Sepčić zbog kojeg su i raniji Cvekovi spotovi vrlo upečatljivi.

Foto: Mislav Žabarović

„…Neka stane vrijeme, neka stane pljesak jer ja čuvam u tebi još mnogo više. Samo daj da ti budem blizu da spojimo dlanove…“

„Realizaciju trećeg singla u ovoj nepredvidljivoj i burnoj godini smatram velikim uspjehom. Pjesma „Blizu(69)“ izazvala je u meni apsolutno emocionalno pražnjenje i ispunjenje u isto vrijeme. Uložen je velik trud kako bi pjesma zaživjela i kako bi se prvotne ideje pretočile u kvalitetan završni produkt. Hvala koautoru glazbe Mislavu Žabaroviću te autoru aranžmana Edinu Tahiroviću na strpljenju i aktivnom sudjelovanju u cijelom procesu stvaranja te fenomenalnom Luki Sepčiću koji je na najljepši mogući način vizualizirao pjesmu i režirao predivan video spot.“ ispričao je Matija Cvek.

Matija sa svojim bendom uskoro nastupa u Bjelovaru, 7.10. @ Oka Pub i Zagrebu 18.10.

More in pop!mix/bizz

To Top