Connect with us

POP!MIX

Matej Plavček o novoj pjesmi: ”Nije bitno za koga je napisana već kome je pjesma suđena”

pop!mix/news

Matej Plavček o novoj pjesmi: ”Nije bitno za koga je napisana već kome je pjesma suđena”

Pakrački glazbenik Matej Plavček, nakon nove pjesme “Mogli smo”, u razmaku od samo nekoliko dana objavio je i novu pjesmu “Sanjam”. Glazba i aranžman djelo je Dalibora Hercega dok je za tekst zaslužan Giovanni Jakovac.

“Mnogo ljudi me je pitalo kako to da sam se odlučio snimiti pjesmu koju nisam ja napisao? Odgovor je jednostavan; samo poslušajte pjesmu, predivne riječi i sve će Vam biti jasno. Pjesmu sam osjetio na prvu. Nije bitno za koga je napisana već kome je pjesma suđena te se ovim putem zahvaljujem autoru stihova Giovanniju i glazbeniku Daliboru koji su mi ovu pjesmu ustupili.”

Matej je dobitnik nagrade za Najbolju interpretaciju festivala “Zlatne note”, a nakon uspješnog albuma prvijenca “Moj svijet” nastavlja stvarati nove pjesme, a uskoro planira snimiti spotove za nedavno objavljene singlove “Mogli smo” i “Sanjam”. Oba singla nalaze se na koje  na novom promotivnom nosaču zvuka:

“U suradnji sa svojom izdavačkom kućom izdao sam CD s te dvije pjesme,  a pjesmu simboličkog naziva “Sanjam” poklon je mojoj publici koja je sa mnom već dugi niz godina. Zahvaljujem se svima koji su podržali moj rad, ostvarili moj san da i dalje stvaram glazbu, snimam nove pjesme i radim na glazbenim projektima. “

More in pop!mix/news

To Top