Connect with us

POP!MIX

Marko Tolja ima novi singl “Tišina”

pop!mix/news

Marko Tolja ima novi singl “Tišina”

Marko Tolja ima novi singl “Tišina”

Nakon  hvaljenog studijskog albuma “Stavi pravu stvar”, kojeg je napravio u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a te niza sjajnih koncerata diljem regije, Marko Tolja predstavlja pjesmu “Tišina”. Mladi riječki glazbenik će sa svojim novim singlom nastupiti na ovogodišnjem, šezdeset i petom po redu, Zagrebačkom festivalu,  koji će se održati u petak, 26. siječnja u dvorani “Kornati” (City Plaza Zagreb), uz izravan prijenos na HRT-u.

“Dragi moji, presretan sam što vam mogu predstaviti “Tišinu” – pjesmu s kojom ću nastupiti na Zagrebačkom festivalu, 26.01.2018. Jako mi je drago da se na festival vraćam i kao autor glazbe i teksta. Samim tim “Tišina” mi je jako bitna, jer je “moja” i govori o temi o kojoj često šutimo, a to je upravo slaba komunikacija među ljudima. Nadam se da će vam se svidjeti i da će barem neke od vas ponukati da “stišate tišinu” i “poglasnite emocije”!” – Marko Tolja.

Tolja iza sebe ima četiri studijska i jedan live album, brojne uspješne singlove koji su osvajali nacionalne radijske top liste, diskografsku nagradu Porin, pobjednik je televizijskih showova “Zvijezde plešu” i “Zvijezde pjevaju”, a svestrani glazbenik jednako se dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima  – popu, jazzu, swingu,…

More in pop!mix/news

To Top