Connect with us

POP!MIX

Marko Rudelić predstavio singl “Živimo na rubu”

 Foto |  Doringo

pop!mix/news

Marko Rudelić predstavio singl “Živimo na rubu”

“Živimo na rubu“ nova je pjesma kojom mladi hrvatski kantautor Marko Rudelić gradi svoju uspješnu glazbenu priču.

Senzualna skladba govori o intimnom odnosu dvoje ljudi koji je slobodan od definicija i okvira, trajanja. Slobodno je to  emocionalno kreiranje koje se događa u jednom susretu ili u dužem odnosu.

“Živimo na rubu je priča o igri moći u ljubavnom odnosu. Sve ono za čime žudimo i što otkrivamo tek kada smo u intimnom odnosu, sve što držimo samo za sebe dok se ne pojavi osoba uz koju skidamo masku i oslobađamo se. To je “Živimo na rubu”. I još mnogo više ako vi to želite.”o novoj pjesmi kaže Marko.

Marko Rudelić je novo ime na domaćoj kantautorskoj sceni. Glazbom se bavi od svoje desete godine, a prve nastupe imao je kao ulični svirač. Svoj prvi kantautorski nastup održao je 2012. godine, a do danas je iza njega preko 500 svirki – autorskih te s cover bendovima. Tri godine kasnije na Bandcampu izdaje svoj prvi EP “Sati’, folk & blues orijentacije. Pjesma „Živimo na rubu“ treći je singl nakon pjesama „Gdje si sad“ i „Krug“ kojim mladi autor najavljuje svoj prvi dugosvirajući nosač zvuka. Imena ‘Momentum’ riječ je o albumu koji je stilska mješavina poprocka, bluesa, soula s jazz prizvukom.

„Živimo na rubu“ u cijelosti autorski potpisuje Marko Rudelić koji je autor glazbe i teksta. Za aranžman su zaslužni Lari Šain, Ervis Pintar, Vladimir Kuzman, glazbeni producent je Lari Šain, a sve je snimano u Studiju Triban.

Za pjesmu je snimljen i spot koji vizualizira ljubavni odnos, a koji su režirali Tena Gašparac i Dinko Čvorić – Doringo. Uz glazbenika u njemu se pojavljuje i mlada glumica Petra Tunjić.

More in pop!mix/news

To Top