Connect with us

POP!MIX

Marko Louis 29. studenog stiže u Tvornicu Kulture

pop!mix/najave

Marko Louis 29. studenog stiže u Tvornicu Kulture

Marko Louis 29. studenog stiže u Tvornicu Kulture

Regionalno poznati glazbenik Marko Louis priprema veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici 29. studenog. Riječ je o njegovom prvom koncertnom predstavljanju u Zagrebu na kojem će promovirati novi album “Euridika” koji  uskoro izlazi  i u Hrvatskoj u izdanju Lampshade Media/Dallas Records.

Objavi albuma prethodio je izlazak novog singla i spota “Kad je noć”. Koncert u Zagrebu dio je regionalne turneje imena “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja će obuhvatiti i ostale regionalne centre: Beograd, Sarajevo i Ljubljanu gdje će publika imati priliku za uživanje u glazbenom talentu Marka Louisa.

“Jako sam sretan zbog divnih reakcija na nove pjesme i činjenicu da su koncerti uvijek rasprodani. Jedva čekam da posjetim sve ove lijepe gradove, da se družim s publikom i da zajedno pjevamo.” , kaže Marko s oduševljenjem!

Marko Stojanović Louis diplomirao je perkusije na Münchenskom konzervatoriju te snimanje i dizajn zvuka na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Bio je član soul benda MaraQya s kojim je objavio dva studijska albuma. Svoj prvi solo album „Shine On Me“, u potpunosti snimljen na engleskom jeziku, objavio je 2015-te godine. Uspješni album afirmirao je Marka kao solo umjetnika, a  2017. godine objavio je svoj drugi studijski album „Beskraj“ za izdavačku kuću Lampshade Media. Album je privukao veliku pozornost jer predstavlja jedinstvenu kombinaciju suvremenog soula i world muzike s primjesama popa, jazza, funka i reggea. Na albumu gostuju glazbenici iz cijeloga svijeta među kojima su Vasil Hadžimanov,Vlatko Stefanovski, Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (Bosna i Hercegovina), Božo Vrećo (Bosna i Hercegovina), Tanu Saxena (Indija) i Layth SidiQ (Armenija/SAD).

Ulaznice za koncert u Tvornici Kulture (29.studenog 2018.) od danas su u prodaji, a po promotivnoj “Early bird” cijeni od 55 kuna do 12. studenog su dostupne na svim prodajnim mjestima Ticketshopa

 

More in pop!mix/najave

To Top