Connect with us

POP!MIX

Mario Huljev predstavlja spot za pjesmu „Vozi me nježno”

pop!mix/scena

Mario Huljev predstavlja spot za pjesmu „Vozi me nježno”

Nakon nastupa na 65. Zagrebačkom festivalu, Mario Huljev predstavlja i video spot za pjesmu “Vozi me nježno”. Spot potpisuje mladi snimatelj i redatelj Matijas Knežević. U spotu se pojavljuje mlada pjevačica Iva Ćeranić koja je u pjesmi otpjevala i prateće vokale.

“Spot je sniman u zagrebačkom klubu Metropolis te pod noćnim svjetlima grada Zagreba, a govori o dvoje ljudi koji se ne poznaju, ali zrače elektricitetom pri samom pogledu koji ih privlači i spaja te kroz spot dovodi do dodira na plesnom podiju.” – rekao je redatelj Matijas Knežević

Pjesmu “Vozi Me Nježno” autorski potpisuju  Silvio Pasarić i Sandra Sagena, dok je Alen Svetopetrić bio zadužen za bas i solo gitaru, Iva Ćeranić za prateće vokale, a Mark Silver za sve ostalo.

Mario Huljev u završnoj je fazi stvaranja novog albuma koji će objaviti krajem ove godine.

Jako je puno pjesama snimljeno i sve su dobre, no želim odabrati najbolje za album. Na albumu će biti pjesme s kojima se mogu potpuno poistovjetiti dok ih pjevam, jer jedino tako ih mogu izvoditi i uživo. Teško mi je i zamisliti da do kraja života pjevam nešto u čemu ne vidim sebe i što me bar na neki način nije zaintrigiralo da uopće snimim pjesmu. Pjesama ima odličnih, ali pronaći se u istima je malo teže“.

More in pop!mix/scena

To Top