Connect with us

POP!MIX

Marija Žeželj predstavila girl power himnu “All The Girls”

pop!mix/news

Marija Žeželj predstavila girl power himnu “All The Girls”

Mlada i talentirana Marija Žeželj dobila je službeni videospot za njezin treći singl “All The Girls”. Ona nema niti 20 godina, ali već ostvaruje uspjeh s kojim god projektom se pojavila.

Novi spot pokazuje putovanje Marije i njezinih prijateljica, a neodoljivo podsjeća na modne filmove, kao i na američke pljačkaške filmove – bez sumnje cijeli spot daje dodatni značaj ovoj vrhunskoj ljetnoj pjesmi. Cijela pjesma posvećena je mladim djevojkama uz snažnu poruku da ne gube ponos i da se zauzmu za sebe:

„Jako sam sretna ovom pjesmom. Osnaživanje žena je veoma bitna tema i osjećala sam kao da o tome trebam razgovarati sa svojom publikom. S ovim spotom kombinirali smo glazbu i modeling. Jedva čekam reakcije obožavatelja i publike!“ poručila je Marija.

Osim što se bavi pjevanjem, Marija je popularnost stekla objavljujući vlogove na YouTubeu, a uz to se aktivno bavi i modelingom. S njom u spotu se pojavljuju i njezine prijateljice, a sve zajedno dolaze iz modeling agencije „Model Scouting Office“, te rade u velikim gradovima kao što su New York, Milano i Pariz. Zajedno su obučene u retro odjevne kombinacije, ručno birane od strane srpskih stilista, dua MATES.

Videospot za pjesmu „All The Girls“ potpisuje Lazar Bogdanović s kojim je surađivala i na izradi prvog videospota za pjesmu „Dance Like Nobody’s Watching“. Upravo taj spot trenutno na YouTubeu broji preko 17 milijuna pregleda. Ovaj novi spot donosi nam brojne kadrove; od vožnje autom na usamljenoj cesti, pa sve do luksuznog dvorca.

Produkciju na ovom singlu potpisuju Andreas&Nicola, dvojac koji stoji iza brenda Popmaché. S Marijom su već surađivali i to na njezina prva dva singla –„Dance Like Nobody’s Watching“ i „Louder Than A Drum“. Njezina pjevačka karijera započela je nakon što je s prijateljicom napravila obradu pjesme „Love Yourself“ Justina Biebera. Nakon toga joj je pjevačka karijera krenula uzlaznom putanjom; njezin prvi singl osvojio je sve generacije, te se nije skidao s trending liste na YouTubeu. Vrijeme između singlova Marija je iskoristila za dovršavanje srednje škole, uz poneke glazbene nastupe. Nastupala je na dodjeli glazbenih nagrada Austrian Amadeus, ali i osvojila nagradu za najbolju R&B pjesmu na MTS Vision dodjeli nagrada.

More in pop!mix/news

To Top