Connect with us

POP!MIX

Marcela iz Luminize objavila prvijenac

Naslovna fotografija: Giovanni de Deugd

Marcela iz Luminize objavila prvijenac

Marcela, talentirana frontwoman bivše grupe Luminize, predstavila se svojim samostalnim singlom. “Dođi na Božić bar”  inspiriran je ovom neizvjesnom godinom te odvojenošću od bližnjih, osjećajem s kojim se mnogi mogu poistovjetiti:

Već neko vrijeme živim u Nizozemskoj i nije mi stran osjećaj biti odvojena od svojih voljenih, ali moram priznati da mi ta odvojenost nikad nije teže padala nego ove godine” iskreno nam otkriva Marcela i nastavlja: “Svake godine do sada uspjela sam Božić proslaviti sa svojim bližnjima, pa me straši sama pomisao da ove godine to možda neću uspjeti. I upravo taj osjećaj me potaknuo napisati ovu pjesmu.

Foto: Giovanni de Deugd

Osim udaljenosti od obitelji, Marcela je iskusila i vezu na daljinu iz koje je također dobila inspiraciju za pjesmu: “Bila sam pet godina u vezi na daljinu i znam koliko posebno bole blagdani kad si odvojen od osobe koju voliš. Imaš osjećaj da su svi oko tebe upravo s osobom s kojom žele biti, a ti bi tada dao sve da samo taj dan možete proslaviti zajedno…barem taj jedan dan..barem Božić. Za nas se to srećom promijenilo i sada više nismo odvojeni, ali ostala je snažna emocija iz tog perioda mog života te su se riječi pjesme praktički pisale same.

Foto: Giovanni de Deugd

Pjesmu “Dođi na Božić bar” autorski potpisuju upravo Marcela te njen dugogodišnji suradnik, nizozemski producent Willem de Bruijn, s kojim surađuje još iz perioda aktivnosti skupine Luminize, a kojeg smo do sada imali priliku upoznati i kao producenta njihove pjesme “Zašto još volim te“.

Po izlasku iz benda Luminize, Marcela se posvetila solo glazbenoj karijeri te posljednjih deset mjeseci na svom YouTube kanalu objavljuje svoje interpretacije dobro nam poznatih pjesama i hit-singlova. Istovremeno piše i vlastite pjesme, a prva od njih koju predstavlja je upravo “Dođi na Božić bar”.

Naslovnica singla “Dođi na Božić bar”

“Dođi na Božić bar” možete slušati putem digitalnih glazbenih platformi (Apple Music, Deezer, Spotify, YouTube Music…)

More in pop!mix/news

To Top