Connect with us

POP!MIX

Manuela i DMGJ predstavili remix pjesme “Zamisli”

pop!mix/news

Manuela i DMGJ predstavili remix pjesme “Zamisli”

Predivnom pop baladom ‘Zamisli’ koju je predstavila prije pola godine i najavila svoj povratak na scenu, Manuela Svorcan krenula je u svoje novo glazbeno putovanje.

Svestranoj glazbenici i glumici ovo nije prva pjesma kojom se predstavila u glazbenom svijetu, ali ‘Zamisli’ je njezina prva autorska pjesma kojom je zakoračila u autorske vode. Dok čekamo nove materijale na kojima Manuela intenzivno radi zadnjih mjeseci u suradnji s producentom Silvijem Pasarićem (SIPA Music), donosimo i  remixiranu verziju pjesme by Domagoj Perišić (DMGJ).

Pisala sam  tekst kojii se jednostavno dogodio čim sam čula melodiju. Neke lekcije moraju postojati u životu i sve te to na nekin način jača i gradi. Sve u svemu, zahvalna sam svakoj osobi koja me na neki način kroz život obilježila i mislim da je ‘Zamisli’ pravi izbor za krenuti u neko moje novo putovanje!“, poručuje Manuela.

Tekst pjesme potpisuje Manuela Svorcan, glazbu Silvio Pasarić (SIPA Music) i Domagoj Perišić (DMGJ) koji je ‘Zamisli’ zamislio i realizirao u novom remixiranom, plesnom ruhu. Poslušajte kako zvuči!

 

More in pop!mix/news

To Top