Connect with us

POP!MIX

Makedonska pop zvijezda Vlado Janevski s novim singlom stiže u Vodice

pop!mix/news

Makedonska pop zvijezda Vlado Janevski s novim singlom stiže u Vodice

Makedonska pop zvijezda Vlado Janevski ove će godine prvi put nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Izvođač koji već godinama nosi status jednog od najboljih interpretatora ljubavnih pjesama publici će se predstaviti novim singlom Čas te volim, čas te mrzim. Osim što potpisuje autorstvo glazbe i teksta, svojim upečatljivim vokalom obojao je baladu koja će zasigurno osvojiti srca brojne publike. Aranžman pjesme radio je Nikša Bratoš, a produkciju video spota potpisuje Dario Janković (General Film Produkcija).

Popularni makedonski pjevač, multiinstrumentalist i kantautor Vlado Janevski prošle je godine objavio prvi singl na hrvatskom jeziku Otkad si otišla nakon potpisivanja ugovora s izdavačkom kućom Croatia Records.

Od sredine 70-ih godina prošlog stoljeća Vlado Janevski prisutan je na makedonskoj glazbenoj sceni gdje je s bendovima Bon-TonFotomodel Lastovica ostvario zapažene uspjehe. Na brojnim međunarodnim festivalima nerijetko je osvajao glavne nagrade, a 1998. godine nastupio je na Eurosongu u Birminghamu kao prvi makedonski predstavnik. Od samih početaka karijere Janevski piše pjesme, a s vremenom mu je dodijeljen epitet jednog od najvećih romantičara i tekstopisaca makedonske popularne glazbe.

More in pop!mix/news

To Top