Connect with us

POP!MIX

Mahkey pokazao nježnu stranu u baladi “Cvjetovi svibnja”

pop!mix/news

Mahkey pokazao nježnu stranu u baladi “Cvjetovi svibnja”

“JA SAM OBJEŠEN STARAC!” – Riječi su kojima započinje službeno priopćenje o Mahkeyjevom novom singlu i nastavlja se:  

Treba li vam dokaz da dubina duše nema veze s godinama, da i divlji rokeri u sebi skrivaju nježnost? Procvjetali su “Cvjetovi svibnja”, novi singl Mahira Kapetanovića Mahkeya.

Balada u kakvoj ga ne očekujete nosi nešto kišno u sebi, cijelo proljeće jedne nemirne duše. Tekst, glazbu i izvedbu potpisuje sam Mahkey, koji je singl objavio u sklopu vlastite diskografske kuće Paprika Records, u suradnji s producentom Rejhanom Okanovićem.

Ljubav je vječna inspiracija, a Mahkey svojim petim samostalnim singlom ipak pjeva o nadi povratka u sretne dane, u dane kada cvatu cvjetovi svibnja.

Pjesmu „Cvjetovi svibnja” poslušajte ovdje:

Upoznali smo ga u prvoj sezoni The Voice, njegovu rokersku rašpu slušali u A strani, ali Mahkey je aktivan i kada televizijske kamere nisu upaljene. Iza njega je studijski album “Ne jebe zgodan, nego uporan”, a prošloga Božića pjesmom “Skriveni Božić” i humanitarnom akcijom, podizao je svijest o beskućništvu u suradnji sa hrvatskom mrežom za beskućnike.

“Cvjetovi svibnja” sažimaju koliko prolaznosti, melankolije i žala, ali i radosti može živjeti u jednom glazbeniku, koliko se ljubavi ugasilo suzama i koliko litara voska izgorjelih svijeća je potrebno da ponovno procvjetaju cvjetovi svibnja.

Predivna balada sa ‘štihom’ sevdaha, kao stvorena za tople večeri prevrtljivog svibnja pred nama!

More in pop!mix/news

To Top