Connect with us

POP!MIX

Maat donosi radio remix debi singla ‘baal’

pop!mix/scena

Maat donosi radio remix debi singla ‘baal’

Nakon predstavljenog prvog singla ‘baal’, Nataša Petrić Tasha koja djeluje pod umjetničkim imenom ‘maat’ donosi i remixiranu verziju debi singla. U isčekivanju drugog singla i spota za ‘Vozimo’, predstavljamo remix nastao u suradnji s Marcom Grabberom, poznatim glazbenim producentom koji svoju produkciju potpisuje za brojne međunarodne etikete poput Endangered (New York), Nightcolours (London), Manual Music (Amsterdam) i 3000 Grad (Berlin), a iako rijetko, povremeno potpisuje i remixeve za kvalitetne regionalne izvođače kao što su Putokazi, The Chweger, Headoneast (…). Krajem 2018. godine, u suradnji sa skladateljem Bastianom, objavljuje album “Freedom” kojim stječe veće priznanje u regiji, a  uskoro pokreće i samostalni projekt pod nazivom Javal, gdje će mu pjesme biti njegovom materinjem hrvatskom jeziku.

“Izuzetno mi je bilo drago surađivati s Marcom Grabberom u remixiranju „baala“. Vrlo je zanimljiv producent, sofisticiran i prozračan u svojoj glazbenoj formi. Trenutno je u eteru njegov novi,  interesantan  album pod nazivom „Freedom“, koji je realiziran u suradnji sa Bastianom a.k.a. Bostjanom Golinarom, slovenskim klasicnim glazbenikom.” – Nataša Petrić Tasha

Glazbu i tekst potpisuje maat, produkciju & mix Marc Grabber, a mastering Gregor Zemljić. Video spot potpisuje autor, dramaturg  i redatelj Zvonimir Peranić, a kameru i montažu Danilo Cvetković.

More in pop!mix/scena

To Top