Connect with us

POP!MIX

Ljubavnici spremni odreći se svega u novoj pjesmi “Sve mi uzmite”

pop!mix/scena

Ljubavnici spremni odreći se svega u novoj pjesmi “Sve mi uzmite”

Nakon pravog ljetnog hita “Oko zeleno”, koji je pokorio sve hrvatske top ljestvice, Ljubavnici u zimu ulaze s novom pjesmom naziva “Sve mi uzmite”.

Riječ je o pjesmi koja je, kao i svaka i do sada, nastala iz pera frontmena Maria Regelje i govori o bezuvjetnoj ljubavi.

„Ja ne mogu pobjeći od ljubavi i zaista sam spreman sve učiniti za voljenu osobu i zato sve takve osjećaje stavljam na papir. Kada govoriš, pišeš ili pjevaš iz duše, ne možeš pogriješiti“, rekao nam je Mario.

A da dečki ne griješe kada su njihove pjesme u pitanju, svjedoči i činjenica da je njihov ljetni hit “Oko zeleno” ostvario više od 1.5 miliona pregleda na YouTube-u i bio nominiran za prestižnu Cesaricu – nagradu publike za hit godine.

„Nominacija za Cesaricu bila nam je samo dodatni vjetar u leđa da nastavimo u smjeru u kojem idemo“, kratko nam je rekao menadžer benda.

Mi samo možemo potvrditi da bend definitivno ide u dobrom smjeru, a i oni sami su toga svjesni i zato su se na ovoj pjesmi držali iste, pobjedničke ekipe. Za produkciju i aranžman pjesme zaslužan je Luka Kovačić, a spot je režirao Luka Grgas. Za stajling se pobrinuo naš poznati stilist Ivan Friščić.

„Ovaj put smo se odlučili za malo drugačiji spot od većine koju smo do sada napravili i jako smo zadovoljni rezultatom. Glavni glumci u spotu su preslatki klinci, malena Nika i Fran koji su se odlično uklopili u priču! Neću dalje puno otkrivati, obavezno pogledajte spot i prosudite sami, ali vjerujem da će se ovo novo izdanje Ljubavnika svidjeti publici“, izjavio je Luka Grgas.

More in pop!mix/scena

To Top