Connect with us

POP!MIX

“Ljubav” – jedna od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri Sergeja Ćetkovića

pop!mix/scena

“Ljubav” – jedna od najemotivnijih balada u dosadašnjoj karijeri Sergeja Ćetkovića

Sergej Ćetković, jedan od najcjenjenijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, u prelijepom je ambijentu mediteranskog naselja “Luštica bay” i hotela “Čedi” u Tivtu snimio atraktivan video spot za svoju najnoviju pjesmu “Ljubav” koja predstavlja značajan pomak u karijeri jedne od najvećih zvijezda pop glazbe na ovim prostorima.

Ostajući dosljedan svom prepoznatljivom stilu koji godinama njeguje, Sergej ovoga puta ipak radi neuobičajen korak, kako po pitanju same pjesme, tako i spota koji će iznenaditi publiku u smislu simbolike, emocije i poruke koju šalje, a to je da se prava ljubav može otpjevati i pokazati i bez glasa.

Sergej potpisuje glazbu i tekst ove predivne balade, aranžman su napravili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, dok je za sjajnu ekranizaciju koja gotovo prerasta u emotivnu filmsku priču, zaslužan Dušan Ivanović, autor mnogih nagrađivanih filmova i reklama.

“Ova pjesma predstavlja nešto zaista posebno u mojoj dosadašnjoj karijeri. Balade me uvijek najviše inspiriraju, ali se pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova potpuno pomaknu, ne događaju toliko često. Ova je upravo takva. Raskošna, iskrena, duboka do te mjere da je možda i ne treba opisivati riječima. Iz tog sam razloga želio da je prati potpuno neočekivan, vrlo simboličan i dirljiv spot koji će, siguran sam, poslati važnu poruku. ‘Luštica bay’ je bio pravi izbor lokacije zbog čarobne atmosfere ovog ‘novog grada na Jadranu’, čija prelijepa marina, šetalište te sofisticiran i atraktivan ambijent svemu daju posebnu draž. Veselim se reakcijama publike!”, rekao je Sergej povodom svog novog “poklona” ljubiteljima njegove glazbe.

Sergej ovim putem najavljuje i veliku ljetnu turneju po Jadranu, a prvi koncert će biti na Ljetnoj pozornici u Opatiji 27. srpnja.

More in pop!mix/scena

To Top