Connect with us

POP!MIX

Lepa Brena najavila spektakl u Areni Zagreb

pop!mix/najave

Lepa Brena najavila spektakl u Areni Zagreb

(foto: promo)

Lepa Brena najavila spektakl u Areni Zagreb

Lepa Brena povodom 35 godina karijere stiže u Zagreb: jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji 14. prosinca nastupit će u zagrebačkoj Areni, gdje je posljedni put zapjevala 2009. godine.

Lepa Brena, pjevačica, glumica i jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije opet se vraća pred hrvatsku publiku. Tim povodom poručuje:

“Veselim se nastupu na najvećoj zagrebačkoj pozornici. Inače sam ‘control freak’ i cijeli show koji ću predstaviti u Zagrebu sama sam osmislila. Ovim putem pozivam sve da mi se pridruže na koncertu u Areni jer ćemo napraviti večer za pamćenje. “

Već desetljećima koncerti Lepe Brene jamstvo su nezaboravnog glazbenog iskustva, a svakim svojim nastupom i dalje dokazuje zašto je bila i ostala jedna od najvećih zvijezda u regiji. Tako je bilo I prošle godine u beogradskoj Štark Areni gdje je proslavila rođendan i 35 godina uspješne karijere. Na trosatnom koncertnom showu Brena je neumorno pjevala stare i nove hitove, a posebno se pobrinula za scenski nastup presvlačeći se u raskošne kostime i haljine u kojima je izgledala poput kraljice.

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u Zagrebu spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici.

U bogatoj karijeri snimila je 21 album, 5 filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima “Hajde da se volimo”. Prva je pjevačica koja se 1989. spustila helikopterom na koncertu u Sofiji, a ujedno je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim
prostorima.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti od ponedjeljka, 14. svibnja u sustavu Eventim.

More in pop!mix/najave

To Top