Connect with us

POP!MIX

Lea Mijatović uz novi spot predstavila i svoj prvi samostalni album

pop!mix/news

Lea Mijatović uz novi spot predstavila i svoj prvi samostalni album

 Lea Mijatović objavila je svoj prvi solo album – „Sva moja lica“

 

Prije 3 godine, Lea Mijatović, odlučila je okrenuti novu stranicu u glazbenoj karijeri i krenula je za ostvarivanjem svog sna. Željela je svoj solo album.  Njezinu karizmu i izuzetan vokal prepoznao je odličan glazbeni producent Igor Ivanović koji je Lei ponudio suradnju i uzeo ju pod svoje okrilje.

Krenula je borba za mjesto pod glazbenim suncem, a Lea, njezina diskografska kuća Menart i svi oko nje imali su veliko povjerenje u nju i dali su joj vjetar u leđa.

Prije 3 godine, Lea je predstavila svoj prvi solo singl, pjesmu „Ti me jedini znaš“ i priča je krenula.  Uslijedila je pjesma „Ljubi me“, zatim „Između oprosta i kajanja“.  S tom je pjesmom 2018. godine nastupila na Zagrebačkom festivalu. Uoči svog vjenčanja, Lea je izdala izuzetno emotivnu pop baladu „Sanjam te“ koju je posvetila svom budućem suprugu.

Vremena za predah nije bilo pa je Lea sa splitskim kolegom Elvisom Sršenom Noom snimila duet „Pogled kao plamen“ koji je ponovno oduševio žiri Zagrebačkog festivala te su se njih dvoje 2019. godine s tom pjesmom predstavili publici.

S pjesmom „Tebi pripadam“ Lea je nastupila na prošlogodišnjoj Dori, a za pjesmu  „To je ljeto“ snimila je svoj prvi „ljetni spot“.

Korak po korak, pjesma po pjesma i velika želja od prije 3 godine postala je stvarnost – prekrasna i odlično raspoložena Lea, uživo je na koncertnoj promociji svojim prijateljima i publici predstavila svoj prvi solo album „Sva moja lica“.

Ponosna što napokon u rukama drži svoj prvi album Lea je pred okupljenim prijateljima, kolegama glazbenicima i predstavnicima medija premijerno predstavila i svoj novi video spot za pjesmu „Obrani ljubav“

 

“Sretna sam, ponosna i zahvalna na najljepšem mogućem rođendanskom poklonu. Držim svoj CD prvijenac u rukama! Hvala svima koji su uz mene slavili, bila je to za jedna predivna glazbena večer uz meni drage ljude, a tek smo počeli 🙂 “. – rekla je Lea

Kao rođendansko iznenađenje, na promociji su nastupili polufinalisti Supertalenta, inače učenici iz njezine glazbene škole.

Dirnuta pozitivnom energijom koja ju je okruživala, Lea je uživo sa svojim bendom odsvirala sve pjesme sa svog novog albuma. U publici su bili i brojni poznati glazbenici koji su Lei od početka njezinog solo glazbenog puta davali podršku; Indira, Mia Dimšić, Ana Radišić, Lara Antić (Bang Bang), Kim Verson, Paola Valić, Sandra i Branimir Mihaljević samo su neki od kolega koji su bili na sinoćnoj promociji albuma.

Cijeli album Lee Mijatović slušajte i digitalno.

 

More in pop!mix/news

To Top