Connect with us

POP!MIX

Lea Mijatović predstavlja spot za pjesmu „Između oprosta i kajanja“

pop!mix/news

Lea Mijatović predstavlja spot za pjesmu „Između oprosta i kajanja“

Za Leu Mijatović mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala, a prošla godina bila joj je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017. godine krenula u solo karijeru što se pokazalo kao pun pogodak. Pjesme „Ti me jedini znaš“ i „Ljubi me“ odlično su prošle kod publike, a Lea sa svojim producentskim timom i dalje radi punom parom. Novi singl ”Između oprosta i kajanja” koji je predstavila krajem prošle godine, danas je dobio i svoje video izdanje kojeg pogledajte na sljedećem linku

S producentsko – autorskom ekipom iz  deciBel Studija, Lea  surađuje od početka svoje solo karijere, a dečki, osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević, potpisuju i režiju novog spota.

Pjesma koju su napisali Igor Ivanovića i Marko Vojvodić oduševila je i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

„Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također, mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

Pjesmu „Između oprosta i kajanja“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/52625772

Leu Mijatović pratite na njezinom službenom Facebooku

More in pop!mix/news

To Top