Connect with us

POP!MIX

Lana Jurčević i Luka Basi – spaja li ih samo pjesma?

pop!mix/scena

Lana Jurčević i Luka Basi – spaja li ih samo pjesma?

Luka Basi i predivna Lana Jurčević zajedno izgledaju kao da su upravo došli s neke kalifornijske plaže, a taj savršeni spoj nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa tako ni više od 100 tisuća ljudi koji su u samo nekoliko sati pogledali videospot za njihov prvi zajednički singl „Upalimo ljubav“. Glazbu i tekst potpisuju Raay i Fayo, produkciju Raay Music (Raay i Krešimir Tomec), a redatelj spota snimanog u Rovinju je Dario Radusin.

„…onda može bilo koja soba, na podu nam je svuda garderoba…“ pjevaju zavodljivo Luka i Lana u pjesmi koja malo toga prepušta mašti, a predstavit će ju u lipnju na CMC festivalu u Vodicama. Možemo samo zamisliti kakav atraktivan nastup nam spremaju!

Lanini plesni megahitovi „Ludo ljeto“, „Kim Kardashian“, „Vrti mi se“ ili „Šećeru“ kojima redovito obara rekorde You tube pregleda, odlično odgovaraju zaraznim ritmovima pjesama Luke Basija bez kojih ne prolazi ni jedan pravi tulum. Duet s Joletom „Nisam ja od jučer“, s Lidijom Bačić „Solo“, „Moja“ s Ljubavnicima ili zadnji „Seko moja“, osigurali su Luki mjesto među najpopularnijim mladim izvođačima čije pjesme garantiraju odličnu zabavu.

Lana i Luka poručuju svima: „Ovo ljeto upalite ljubav, pojačajte do daske i stavite na repeat!“

More in pop!mix/scena

To Top