Connect with us

POP!MIX

Kuzma & Shaka Zulu vrhunskom zabavom u Tvornici kulture obilježili 25 godina karijere

pop!mix/izvještaji

Kuzma & Shaka Zulu vrhunskom zabavom u Tvornici kulture obilježili 25 godina karijere

foto: Nikola Knežević

Kuzma & Shaka Zulu vrhunskom zabavom u Tvornici kulture obilježili 25 godina karijere

Protekle subote zagrebačka Tvornica kulture odisala je sjajnom atmosferom zahvaljujući odličnoj zabavi koju može prirediti samo najveseliji splitski duo Kuzma & Shaka Zulu.

Time su proslavili 25 godina postojanja tijekom kojeg su stvorili niz hitova koji su i danas popularni kod mlađe i starije publike.

„Prošlo je već 25 godina iako se čini kao da je bilo jučer. Mislim da smo se tek sada zagrijali na radnu temperaturu“, rekao je Saša Kuzmić Kuzma i osvrnuo se na veliki uspjeh zadnjeg singla „Ljeto“ koji je završio i na nacionalnoj Top 40 listi singlova:

„Ova pjesma je u stilu starog hita „Lito ide mala“, a koja se svidjela i nama i publici. Nešto je mekšeg stila od ostalih pjesama koje su malo provokativne i napadačke. Ispala je pun pogodak, broj likeova na YouTubeu je ispod prirodnog broja hejtera tako da je to vrhunski uspjeh“.

25 godina na hrvatskoj glazbenoj sceni obilježila su 4 studijska albuma Kuzme & Shaka Zulu te brojni hitovi koji su izvedeni na dvosatnom koncertu na kraju kojeg je publika dvojac vratila na bis čak dva puta. „Prva liga“, „Idemo na more“, „Lito ide mala“, „Sidin na zidiću“, „Vozimo se, vozimo“, „Party (ruke gore)“, „U mojoj ulici“, „Najljepše oči Trogira“, samo je dio repertoara izvedenog na koncertu u Tvornici kulture. Energija je bila na vrhuncu tijekom cijelog nastupa, a sretna lica publike pokazala su koliko je s godinama ovaj splitski dvojac postao popularan. Prošle godine Croatia Records je objavila „The Best Of Collection“ Kuzme & Shaka Zulu, što nije kraj njihovih diskografskih aktivnosti jer su dečki rekli kako imaju još puno toga za pokazati.

Do kraja godine vraćaju se još jednom u Zagreb gdje će nastupiti na Sveučilišnoj Brucošijadi, a početkom sljedeće godine možemo očekivati novu poslasticu ovog kreativnog dvojca.

Foto: Nikola Knežević

More in pop!mix/izvještaji

To Top