Connect with us

POP!MIX

Koncert Marije Šerifović: “Još malo pa nestalo!”

pop!mix/najave

Koncert Marije Šerifović: “Još malo pa nestalo!”

(Foto: Miomir Milić )

Koncert Marije Šerifović: “Još malo pa nestalo!”

Do dugoočekivanog koncerta Marije Šerifović u zagrebačkoj Ciboni dijeli nas manje od deset dana, a svi koji žele biti dio koncertnog spektakla svakako trebaju požuriti po svoje ulaznice dok ih još ima – u prodaji je ostalo je još nešto malo tribina i partera!

„Svi vi koji ste kupili ulaznice, vidimo se uskoro u Ciboni! Ostala je još mala količina ulaznica u prodaji, tako da Zagrebe, okolino, Hrvatska – požurite! Vidimo se 6.4. u Ciboni! – Marija Šerifović

Zagrebačka će publika u Marijinim uspješnicama uživati u subotu, 6.4., a kako je i sama najavila, nakon koncerta u Ciboni više ćemo se družiti u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj. Za sebe kaže da je dijete u duši, ali kada je u pitanju posao – tu je surovi profesionalac. Iako je prije svakog koncerta nervozna, u trenutku kada izađe na pozornicu, kaže Marija, sve postaje u redu:

„U ovom mi je poslu apsolutno najdraži sam čin trajanja koncerta – to smatram svojim poslom i to mi je najdraže!“, izjavila je Marija.

Otkrila je i kako će koncert u Ciboni otvoriti pjesmom „Pametna i luda“ koja je baš poput Molitve, puno toga promijenila u njezinoj karijeri.

„Pametna i luda“ je promijenila dosta toga zato što je postojao vremenski period neke moje pauze koju sam uzela od albuma koji je izašao 2014. godine. Do te sam pesme bila umorna od svega – od estrade, od pesama, od raznih pokušavanja.. i onda se desila pesma ”Pametna i luda“ i tu se nešto desilo – neka magija je krenula, ne znam što…ali magije se ionako ne objašnjavaju“, rekla je Marija.

Svoj prvi veliki solistički koncert u karijeri Marija je održala u Sava centru 2007. godine, u kojem je nedavno održala čak četiri uzastopna koncerta, uz zakazani i peti koncert pod nazivom „Druga strana ploče“ te svojim nenadmašivim glasom još jednom dokazala svoj glazbeni status u regiji te najavila nezaboravno druženje i sa zagrebačkom publikom!

More in pop!mix/najave

To Top