Connect with us

POP!MIX

Klapa More udahnula novi život velikom glazbenom hitu

pop!mix/scena

Klapa More udahnula novi život velikom glazbenom hitu

Klapa More je etablirana šibenska klapa koja 2019. godine slavi svoju 30. godišnjicu kontinuiranog djelovanja u istoj postavi. Klapa je prošla svoj put od a capella pjevanja do modernih zvukova i obrada.

Sudionica je gotovo svih eminentnih festivala u Hrvatskoj i šire. Njihovo koketiranje s obradama i ulaženje u festivalske i zabavne vode nije ih udaljilo od izvornosti klape, tako da na svojim koncertima podjednako njeguju izvorno klapski i popularno – zabavni izričaj u kojem se sami prate instrumentalno. Skladbi “Nije vrijedno sine moj”, novom singlu i spotu, udahnuli su upravo takav izričaj na klapski način. Autor teksta i glazbe je Dobrivoj Kanurski, aranžman je radio Elvis Stanić, a režiju spota potpisuje Matko Petrić.

Klapa se zahvaljuje autoru skladbe Dobrivoju Kanurskom što im je omogućio da pjesmu donesu u novom, klapskom ruhu, u obradi Elvisa Stanića. Spot je snimljen u muzeju grada Šibenika, u dijelu u kojem je trenutna postava 170. godišnjice Šibenske narodne glazbe, te se klapa zahvaljuje istima na lijepim kadrovima.

More in pop!mix/scena

To Top