Connect with us

POP!MIX

Kim Verson i Bojan Jambrošić u ljubavnoj baladi na vrućem pijesku

(Foto: Josip Ninković)

pop!mix/news

Kim Verson i Bojan Jambrošić u ljubavnoj baladi na vrućem pijesku

(Foto: Josip Ninković)

Kim Verson i Bojan Jambrošić predstavili su svoj novi singl i video-spot naslovljen “Nismo uzalud ovom cestom hodali“. Riječ je o skladbi s novog, drugog studijskog albuma Kim Verson „Vrati mi moj svijet“ , objavljenog prije nekoliko mjeseci.

Pjesma govori o izgubljenoj i neprežaljenoj ljubavi, ali i o tome da niti jedno životno iskustvo nije uzaludno pa čak niti slomljeno srce. Za sve u životu postoji razlog. Ideja je ovo koju tematizira Kim Verson kao autorica teksta pjesme. Također, ističe Kim, ljudi bi trebali biti spremni prihvatiti svaku situaciju koju im život donese te iz nje izvući najbolje pa tako i iz narušenog ljubavnog odnosa.

„Kad sam stvarala ovu pjesmu, osjećala sam da je stvorena za duet i odmah sam imala viziju nježnog i emotivnog muškog vokala koji će unijeti posebnu notu. Znala sam da će to biti Bojan jer mi se najbolje uklapao u pjesmu. Naime zajedno već imamo jedan duet, puno nastupa i projekata kao što su mjuzikli “Les Misérables“ i “Pepeljuga.“, kaže o pjesmi autorica teksta i glazbe Kim Verson.

(Foto: Josip Ninković)

Vizualno atraktivan spot režirao je Josip Ninković, a sniman je na zanimljivoj lokaciji koja oduševljava svojom atraktivnošću. Riječ je o pravoj maloj pustinji u kontinentalnoj Hrvatskoj – Dravski peski pored Đurđevca.

Sve je nekako došlo spontano i u početku nismo mislili snimati spot, ali na svu sreću smo zaključili da bi zaista bilo šteta ne imati naš prvi zajednički video. Na snimanju je bilo jako, jako vruće. I pijesak je bio toliko vruć da smo jedva izdržali hodati bosi. Redatelj je u potpunosti izgorio na suncu, a Bojan i ja smo skoro dehidrirali (smijeh), ali sve za dobar spot! Bila je vesela i pozitivna vibra na snimanju među ekipom, a u takvoj atmosferi je zaista veliki gušt raditi. A bio je i veliki gušt snimati u jednoj od najljepših haljina koje sam nosila. Za nju je zaslužna mlada, talentirana dizajnerica Matea Bručić i njezin novi, modni studio Buqele. Ta prekrasna haljina bila je idealna za pustinjske uvjete jer je jako prozračna i udobna. Drago mi je da ćemo i dalje surađivati!“, dodaje Kim Verson o dojmovima sa snimanja spota.

Dvoje mladih glazbenika ponovno oduševljavaju svojom glazbenom suradnjom, a po prvi puta uživo pjesmu će izvesti 31. kolovoza na pozornici Aurea festa u Požegi.

O zajedničkom singlu s Kim Verson, Bojan Jambrošić kaže: Kim i mene veže prijateljstvo dugo sedam godina, imao sam prilike upoznati je u raznim situacijama te je iznimno cijenim kao pjevačicu i umjetnicu. Kako je ona sama autor ove pjesme, vjerujem da joj jako puno znači i drago mi je da je upravo meni dala to povjerenje da je s njom otpjevam i dam nešto svoje. Na snimanju spota nije nas omela ni popodnevna vrućina tako da u prekrasnom ambijentu nije nedostajalo smijeha i zabave pa je sve nekako prošlo brzo i lako. Moram priznati da je puno lakše raditi u dvoje jer jedan drugome možemo biti podrška i dati koji savjet, ali i kritiku. Nakon dva zajednička mjuzikla i dva dueta, presretan sam što imamo sada i prvi spot koji će nam vjerujem ostati u predivnom sjećanju. Svima želim da uživaju u romantičnim, divnim stihovima i glazbi te sam siguran da ovo nije moja posljednja zajednička suradnja s Kim.“

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Kim Verson, a za aranžman i produkciju zaslužan je Silvio Pasarić. Redatelj spota je Josip Ninković koji je i snimao spot uz pomoć druge kamere – Dubravka Antonića, a ovo je treći video spot za koji Kim potpisuje i scenarij. Za šminku se pobrinula Antonija Tretinjak (Kozmetički salon De Luxe), a za frizuru salon Renata.

 

More in pop!mix/news

To Top