Connect with us

POP!MIX

Jure Brkljača s pjesmom “Što osjećaš ti” spreman za Aurea fest

pop!mix/najave

Jure Brkljača s pjesmom “Što osjećaš ti” spreman za Aurea fest

Emocije, živopisni tekstovi, pokoja suza, dio su njegovog dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta. Jure Brkljače, odavno je otvorio svoje srce i dušu fanovima, koji su ga zavoljeli iz prve, posebice ženski dio publike.

Upravo tu stranu ovog osebujnog mladog autora i glazbenika, imat će prigodu upoznati svi oni koji neće propustiti ovogodišnje izdanje Aurea festa u Požegi. Skladbom ‘Što osjećaš ti’, Jure će se predstaviti u drugoj večeri spomenutog festivala, 31. kolovoza.

“Prvi ću puta izvesti svoju pjesmu na nekom festivalu, pa sam siguran da ću upravo ovaj Aurea fest pamtiti kao prvi. Veseli me brojna publika u Požegi o kojoj sam imao prilike čuti sve najbolje. Stoga je i to jedan od razloga, zašto jedva čekam stati na festivalsku pozornicu i zapjevati.” – izjavio je Jure.

‘Što osjećaš ti’ autorska pjesma mladog Zadranina, istinski je hit, plesnog ritma, prepuna živih boja i pozitivne energije, što će zasigurno doći do izražaja i tijekom samog nastupa.

Nakon što nas je osvojio baladama ‘Druga strana’, ‘Pristani na sve’ i ‘Ona me vuče’, singl ‘Što osjećaš ti’, nešto je sasvim drugačije i puno modernije. Ovu glazbenu priču koja govori o potrebi razumijevanja među ljudima autorski potpisuje sam Jure, dok je sve skupa aranžerski i produkcijski “upakirao” Mihael Blum iz Hit Produkcije, koja stoji i iza video spota.

 

More in pop!mix/najave

To Top