Connect with us

POP!MIX

Jessa predstavila singl orijentiran na inozemnu publiku

pop!mix/news

Jessa predstavila singl orijentiran na inozemnu publiku

Nakon dva singla melankoličnog izričaja “Pull me closer” i “It’s over”, s nadolazećeg EP-a “Mixed signals” na red je došla i upbeat pjesma “Every single night” u kojem Jessa nastavlja suradnju s Luigijem Kotlarom Alvizeom u tonovima electronic popa.

Iako je Jessa domaćoj publici poznatija kao Jessica Atlić-McColgan, pod kojim je imenom već duže prisutna u eterima radijskih postaja, ovaj je projekt u potpunosti na engleskom jeziku i orijentiran na inozemnu electronic pop publiku.

“EP polako poprima oblik i iznimno sam zahvalna i ponosna na moj zadarski tim. Cijeli projekt je zamišljen kao rad zadarske dice. Luigi je talentirani mladi producent elektroničke glazbe s kojim sam imala priliku ranije surađivati na jednom singlu naših zajedničkih prijatelja Groove Masters. Ovoga puta, pored fotografije, Vito Hordov preuzima palicu video režisera te zajednički osmišljamo jednu zabavnu priču koja je u skladu sa lepršavim tonovima pjesme. Naravno, ovu zadarsku ekipu morao je “razbiti” Silvio Pasarić, divna osoba i izniman producent koji razumije što želim, koji pronalazi najbolji mogući način da izvuče specifičan štih mog vokala. Mislim da pomalo, publika koja me ‘uhvatila’ i prati, ima svoju predodžbu našem radu i da će zajedno s nama nastaviti ovo glazbena putovanje. 🙂 – Jessa

(Dizajn: Vito Hordov)

Tekst još jednom potpisuje Jessa, a u glazbi joj se pridružuje Alvize. Mladi glazbeni tandem odgovoran je i za aranžman te produkciju, a vokalnu prokuciju je odradio Silvio Pasarić | SIPA music.

More in pop!mix/news

To Top