Connect with us

POP!MIX

Jella & Jelenini predstavljaju Supernovu – pjesmu o pripadnosti, ustrajnosti i žudnji

(Foto | Doringo )

pop!mix/news

Jella & Jelenini predstavljaju Supernovu – pjesmu o pripadnosti, ustrajnosti i žudnji

Jella iz Dugog Sela, kako Jelena u šali običava za sebe reći, svoju Supernovu poklanja svima zaljubljenima, a tajnu za čijim zagrljajem ustvari žudi ostavlja vama na maštu…

Novi singl Jelene Jelle Vanjek ‘Supernova’ ljubavna je pjesma o pripadnosti, ustrajnosti, žudnji i porivima, koji svako ljudsko biće tjeraju u nešto novo i prelijepo. Osjećaj zagrljaja drage osobe donosi spokoj, koji se lako može usporediti s toplinom koju čovjek osjeti pri povratku u svoj rodni kraj. Jelena se spretno poigrala pjesničkim slikama, pa je spot odlučila snimiti u svom rodnom mjestu – Dugom Selu.

Uistinu treba istaknuti vještinu redatelja video spota, Doringakoji je prepoznao ovu strast i uz prelijepu fotografiju suptilno prožeo video lokacijama dječjeg igrališta, kao simbola bezbrižnog djetinjstva.

Druženja i prve ljubavi na obalama Jezera stare ciglane zamijenit će panorame s Martin Brega, u koje će se Jelena jednog dana otisnuti sa željezničkog kolodvora, noseći mali kofer za bubanj, u koji je spakirala ono najvrijednije što ima – glazbu i sjećanja.

Jella & Jelenini izrazito su ponosni što je pjesma u potpunosti nastala unutar benda, no svakako treba naglasiti i pomoć producenta Ivana Havidića, koji je zaslužan da je snimka iz garaže zaživjela puno ugodnijim zvukom. Veliko hvala gradu Dugo Selo, gradonačelniku Nenadu Panianu te njegovim suradnicima na nesebičnoj pomoći u realizaciji ove pjesme. Također, Jelenini se žele zahvaliti Športskom ribolovnom društvu Dugo Selo, koje je prepustilo svoj mirni kutak i osiguralo čamac za potrebe snimanja.

“Veliko hvala gradu Dugo Selo, gradonačelniku Nenadu Panianu te njegovim suradnicima na nesebičnoj pomoći u realizaciji ove pjesme. Također Jelenini se žele zahvaliti Športskom ribolovnom društvu Dugo Selo koje je prepustilo svoj mirni kutak i osiguralo čamac za potrebe snimanja”, poručuju Jella i Jelenini.

Tekst potpisuje Jelena Vanjek Jella, glazbu Vedran Jozić, produkciju Ivan Havidić (Studio Jurta), a aranžman Jelenini koje čine Jella, Marko Kanceljak, Narcis Vojniković, Damir Vranešević i Vedran Jozić.

Jelena Vanjek Jella aktivno se bavi pjevanjem od svoje trinaeste godine i iza sebe ima preko 600 cjelovečernjih nastupa te iskustvo inozemnog rada diljem cijele Skandinavije u trajanju od šest godina. Ako u tu brojku uračunamo mnoga televizijska i radio događanja te nastupe na glazbenim festivalima, sa sigurnošću možemo ustvrditi da je karijera koja traje preko dvadeset i pet godina Jelenu učinila ne samo profesionalnom glazbenicom s bogatim iskustvom, već i izvrsnom frontmenicom koja suvereno vlada scenom u bilo kojoj prilici. Svakako u prilog tome treba navesti da je Jelena vlasnica najprestižnije hrvatske diskografske nagrade PORIN, koju je 2010. godine osvojila kao članica sastava Valungari za najboljeg novog izvođača. Jelenini članovi, s druge strane također se mogu pohvaliti dugogodišnjim sviračkim iskustvom te suradnjom s brojnim imenima hrvatske estrade poput Emine Arapović, Marine Tomašević, Mladena Grdovića, Jasmina Stavrosa te bendova Markiz, Problem Child i dr.Jelenine čine Marko Kanceljak na električnoj i akustičnoj gitari, Narcis Vojniković na klavijaturama, Stjepan Hrastić na bas gitari te Vedran Jozić na bubnjevima.

More in pop!mix/news

To Top