Connect with us

POP!MIX

Jelena Rozga u novoj pjesmi i spotu donosi emotivno proljeće

pop!mix/scena

Jelena Rozga u novoj pjesmi i spotu donosi emotivno proljeće

Nova pjesma Jelene Rozge “Moje proljeće” donosi emociju koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Emotivan tekst i glazba koji dopiru do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti novi standard kada su balade u pitanju. Aranžman pjesme potpisuje Darko Dimitrov.

Spot redatelja Darija Radusina prikazuje kako je ova pjesma utjecala na Jelenu. U ekranizaciji “Mog proljeća” preplavljena je emocijama i tako vjerno prenosi vlastite osjećaje na publiku te će vas njezina izvedba natjerati na ju preslušavate iznova i iznova.

“Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene.”, izjavila je Jelena.

Ove Jelenine riječi jasno možemo osjetiti slušajući pjesmu, a prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo publika može pratiti večeras u Štark Areni, na glazbenoj manifestaciji pod nazivom “Music Academy Awards” u Beogradu. Nakon ovako jakih poruka možemo samo zamisliti kako će Jelena i ovoga puta doprijeti do srca publike.

More in pop!mix/scena

To Top