Connect with us

POP!MIX

“Jednostavna stvar” Nere Mamić

(Foto: Croatia Records promo)

pop!mix/news

“Jednostavna stvar” Nere Mamić

Pjesma osvaja svojom poletnošću

Nera Mamić talentirana je mlada pjevačica iz Osijeka koja se kako sama kaže, glazbom bavi oduvijek.

“Jednostavna stvar” početak je pisanja nove glazbene priče koja će vas osvojiti svojom iskrenošću i poletnošću“Najvažnijim putem krećem upravo sada, snimanjem i izdavanjem svog prvog singla ‘Jednostavna stvar’. U neskladu s nazivom, ova pjesma je na svim mogućim intergalaktičkim razinama popunjena beskompromisnim modulacijama, osjetljivim i znakovitim tekstom i iskonskim mikro grooveom”poručila je Nera.

Osim što je članica vokalnog sastava Akvarel i pjeva u bendu Electric Porn, žanrovsku širinu pokazala je surađujući i s osječkim hip-hoperima Krankšvester. Nera je svestrana, nijedan žanr i teren joj nije stran i nepoznat. Nera je, kako kaže u pjesmi, jednostavna stvar – uvući će vam se suptilno u uho i tamo dugo ostati.

O kakvoj se pjesmi radi govori činjenica da su glazbu snimila tri vrhunska instrumentalista iz Chicaga koja surađuju s brojnim eminentnim imenima: Chris Miskel (Brian Culbertson, Lalah Hathaway, George Duke, Dave Koz), Maurice Fitzgerald (Beyonce Knowles, Destiny’s Child, Brian Culbertson, CeCe Winans) i Walter English.

More in pop!mix/news

To Top