Connect with us

POP!MIX

Izabela Martinović i Amir Kazić Leo snimili duet

(foto: promo)

pop!mix/najave

Izabela Martinović i Amir Kazić Leo snimili duet

Izabela Martinović  i Amir Kazić Leo glazbenici su sa solističkim glazbenim karijerama koje traju preko 20 godina te dugogodišnjim estradnim iskustvom diljem regije.

Kroz mnogobrojne zajedničke nastupe i rad u studiju sa stručnim timom te glazbenim producentom i aranžerom Aleksandrom Valenčićem, osjetili su neuobičajenu sinergiju u muziciranju i poimanju glazbe.

Svoju energiju i iskustvo spojili su u jednu zajedničku kompoziciju pod nazivom „Samo ne brini za mene” koja najbolje dočarava ljepotu naočigled različitih pristupa interpretaciji.

Autor glazbe i teksta je Amir Kazić – Leo, a aranžman i produkciju potpisuje Aleksandar Valenčić. Spot je sniman na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku i u hotelu u Pakoštanima pod redateljskom palicom Boštjana Vučka.

Izabela Martinović poznata je široj publici kao pjevačica grupe „Stijene” s kojom je nastupala od 1995-2001. godine. Dvije pjesme iz tog razdoblja i dalje se često emitiraju: „Znaj, volim te” pobjednička pjesma sa Splitskog festivala 1996. godine i „Još te volim kao nekada” s Festivala „Dora” 1998. U pripremi je njezin 3. studijski album.

Amir Kazić Leo jedan je od najnagrađivanijih izvođača regije u zadnjih 20 godina. Struka ga svrstava među nekoliko najboljih vokala regije. Surađivao je s najboljim autorima s naših prostora, a i sam se dokazao kao vrsni autor i kantautor. Nedavno je objavio svoj 7. studijski album.

More in pop!mix/najave

To Top