Connect with us

POP!MIX

Iz fotelje doživite spektakularan koncert Dine Merlina

pop!mix/news

Iz fotelje doživite spektakularan koncert Dine Merlina

Foto: Željko Vidinović

Iz fotelje doživite spektakularan koncert Dine Merlina

Dino Merlin, najveća regionalna zvijezda, glazbenik koji oduševljava i ujedinjuje generacije svojim pjesmama i čiji značaj nadilazi granice ovih prostora, nastupio je 28. srpnja 2017. godine na najljepšoj pozornici na otvorenom – u veličanstvenoj pulskoj Areni.

Produkcijski uvijek korak ispred, Dino Merlin dupkom ispunjenoj Areni priuštio je audio-vizualni spektakl koji se pamti. Kako ne bi sve ostalo na prepričavanju, na radost svih obožavatelja, koncert je u prodaji na Blu-rayu, DVD-u i dvostrukom CD-u.

“Misija svake umjetnosti je da što više ljudi osjeti dobro i da prenese to dobro u budućnost”, izjavio je Dino Merlin ususret nastupu u pulskoj Areni. Ova misao savršeno podcrtava sve ono što Merlinovo stvaralaštvo predstavlja, a postoji li bolji način da se ta misija nastavi dalje nego objavom ovog spektakularnog koncerta? Osamnaest hitova i vrhunska produkcija garancija su kako se radi o jednom od najboljih live izdanja, jer Merlinova publika to zaslužuje.

Svaki Dinin obožavatelj ima onu jednu njegovu pjesmu koja mu je najviše prirasla srcu, ali sigurno će se pronaći i u svakoj od ovih osamnaest hitova. Ipak, prvi live singl je pjesma “Undo” – Dino Merlin i njegova publika pod zvjezdanim nebom pulske Arene. Jednom riječju, veličanstveno. Disati skupa sa svojom publikom, biti kao jedno, odlika je najvećih.

Turneja Hotel Nacional obišla je mnoge gradove regije i šire, no pulska Arena posebno je zasjala. Bila je to nezaboravna noć u kojoj je publika uživala svjesna da je dio jedne fantastične priče koju može samo Dino Merlin ispričati. “Hotel Nacional”, “Kad čovjek voli ženu”, “Umri prije smrti”, “Rane”, “Moj je život Švicarska”, “Deset mlađa”, “Nešto lijepo treba da se desi”, “Bosnom behar probeharao”, samo su neke od Dininih pjesama koje su izvedene tu večer i nalaze se na ovom live izdanju za čiju su produkciju snage udružili Magaza i Croatia Records.

Dva izdanja, Blu-ray + DVD i dvostruki CD u prodaji su u službenim shopovima i web shopovima Magaze i Croatia Recordsa kao i svim bolje opremljenim shopovima diljem regije, dok je audio snimka dostupna na svim digitalnim platformama.

More in pop!mix/news

To Top