Connect with us

POP!MIX

Ivana Radovniković s prijateljicama snimila spot iz karantene

pop!mix/news

Ivana Radovniković s prijateljicama snimila spot iz karantene

Kantautorica Ivana Radovniković u karanteni muzicira s prijateljicama na Skypu. Naime kako bi vrijeme u izolaciji bilo što raznovrsnije, u komunikaciji je s prijateljicama iz Zadra, koje žive po cijelome svijetu i u trenucima globalne pandemije, dijele istu sudbinu isključivog boravka u svom domu. Tako je sedam Zadranki razasutih po svijetu, grupnim video razgovorima, mobitelima snimilo obradu pjesme “Nek te zagrli”. 

Sestre pjevačice Ivana Radovniković Marković i Antonia Radovniković, poznata glumica Tihana Lazović i njezina sestra Tajana Lazović te prijateljice Ivana Vučenović, Anja Lazić Akaratovići i Glorija Zrilić Buterin, odlučile su zapjevati hit Tonija Cetinskog te tako malo uljepšati sebi, ali i drugima ove teške dane u izolaciji.

Trenutno se nalaze na relaciji Zadar-Zagreb-Beograd-Beč-Barcelona. Počelo je grupnim chatom, a završilo pjesmom. Kako su same naglasile, zajedno su zapjevale, bez probi i profesionalne opreme, njima neke od najdražih pjesama iz djetinjstva i vratile se mislima u neka ljepša vremena. Inspirirane nazivom ženske vokalne skupine En Vogue iz šale su se nazvale En Karantogue. Obradu pjesme “Nek te zagrli” komentirao je pohvalivši ih i sam Toni Cetinski kojemu su, kako je rekao, “uljepšale  dan”.

Ivana Radovniković ovih dana predstavlja i svoj novi singl imena “Pamtiš li“. Riječ je o punokrvnoj pop pjesmi koja će vas zasigurno osvojiti svojom melodioznošću, ali i potaknuti na prisjećanje na neke slatke, prošle, životne trenutake. Naime pjesma govori o prvim ljubavima, sjećanjima na “dane nevinosti” kada smo dječjom naivnošću i cijelim srcem jednostavno se vezali uz ljude, mjesta i trenutke. Voljeli bez razmišljanja, sanjarili o dragim licima, veselili se slučajnim, izmjenjenim pogledima.”Pamtiš li svoju prvu ljubav? Onu koja ti i danas izmami osmijeh na lice jer te podsjeća na verziju tebe koja još nije poznavala slomljeno srce, bezbrižnu i neponovljivu..”, komentira autorica pjesme.

Ivana Radovniković se nedavno vratila u medijski prostor nakon pauze. Prisutna je na našoj glazbenoj sceni već dugi niz godina, a svoju glazbenu karijeru službeno je počela kada je imala samo 17 godina.

Novi singl “Pamtiš li” , koji Ivana predstavlja javnosti, donosi sa sobom i videospot. Zanimljivi dokumentaristički uradak upotpunili su Ivani bliski ljudi koji se prisjećaju svojih prvih ljubavnih fascinacija. Naime, držeći papire u rukama na kojima su imena njihovih prvih simpatija, oni sa svima nama dijele svoje prve ljubavne priče. U spotu sudjeluju Ivanina obitelj i prijatelji iz najranijeg djetinjstva, a jedna od njih je i nagrađivana glumica Tihana Lazović. Pojavljuje se i dio zbora “Zagrepčanke i dečki”, vokalno-instrumentalni sastav “Amorose”, voditeljica Josipa Rupić, menađerica Lida Hamar iz Hamar Media agencije i drugi. “Hvala od srca svima u spotu koji su posudili na trenutak svoje uspomene i prisjetili se nekih imena koja će za njih uvijek ostati u najljepšem sjećanju.”, zahvaljuje se i ovim putem Ivana.

More in pop!mix/news

To Top