Connect with us

POP!MIX

Ivan Rapić Inno u vapaju za “Dodirom”

Foto | Darko Škrobonja

pop!mix/news

Ivan Rapić Inno u vapaju za “Dodirom”

Ivan Rapić Inno  predstavlja svoj novi singl ‘Dodir’. To je već peti singl ovog splitskog kantautora kojemu su prethodne pjesme ‘Tražim te’ i ‘Paralelni svijet’.  

Za pjesmu mogu reći da je moderna. Ono nešto malo drugačije. Mislim da gledajući svoje pjesme mogu sigurno reći da je svaka u drugom štihu. Zapravo svaka pjesma je moja beba, moje otkriće i radost. Uvijek iznova mogu što god poželim i u tome i je čar stvaralaštva. Svaka pjesma traži svoje pa tako i ova ima neke nove zvukove.”  –  rekao je Inno o pjesmi.

Videospot je snimljen u studiju Deva u kojem su naizgled jednostavni kadrovi u crno-bijeloj boji točno prikazali i prenijeli ono o čemu autor govori: o očaju i vapaju za ljubavi i dodirom. 

Glazbu, tekst i aranžman potpisao je Inno. Pjesma je snimljena u Studiju Deva, a za produkciju i video zaslužan je Damir Marušić .

Pjesma govori o raskidu ljubavnih veza, o vapaju da se ne događaju. Treba nam nježnosti, ljubavi i dodira svakodnevno poput hrane da nas pokreće. Tražim da me ta osoba čuje i da znam da nikad nije kasno. Mislim da će se dosta ljudi pronaći u ovoj pjesmi. Ljubite se, volite i grlite dokle god dišete.”  –  nadodao je Inno.

More in pop!mix/news

To Top