Connect with us

POP!MIX

Ivan Ivanković singlom i spotom “U ovaj grad” sve bliže novom albumu

pop!mix/scena

Ivan Ivanković singlom i spotom “U ovaj grad” sve bliže novom albumu

Nakon snažne balade “Bijeg od sjećanja”, kantautor, pjevač i gitarist Ivan Ivanković predstavio je drugi singl kojim najavljuje svoje prvo studijsko izdanje na hrvatskom jeziku. Riječ je o autorskoj pjesmi “U ovaj grad” za koju glazbu i tekst potpisuje sam Ivan, dok iza aranžmana stoje Duje Ivić i Ivan Ivanković. Emocije koje veže za odrastanje i rodni grad pretočene su u novi singl u kojemu Ivan osim dokazanih pjevačkih i sviračkih sposobnosti pokazuje i specifičan kantautorski potpis. Snažni gitarski riffovi i upečatljive vokalne  dionice glavna su obilježja njegove glazbe, a iz singla u singl osiguravaju mu status jednog od najperspektivnijih predstavnika pop rock scene u Hrvatskoj.

Spot redatelja Darija Lepoglavca snimljen je u Grubišnom Polju, rodnom mjestu uz koje Ivan veže uspomene i događaje koji su ga oblikovali kao osobu i odredile njegov životni put.
“Proces pisanja pjesme tekao je vrlo lijepo. Budući da uz Grubišno polje vežem smijeh, sreću, tugu pa i prve ljubavi – sve redom duboke emocije koje su me pripremile za život, pjesmu sam jednostavno izbacio iz rukava. Nakon završetka projekta ponovno sam si dokazao koliko volim svoje rodno mjesto, pa tako nije bilo dileme gdje ćemo snimiti spot. Redatelj Dario Lepoglavec ponovno je odradio sjajan posao, a dečki iz benda pomogli su mi ispričati priču koja mi je iznimno važna”rekao je Ivan.

Ivan marljivo radi na novom studijskom materijalu, a uskoro će biti najavljen datum izlaska njegovog prvog album na hrvatskom jeziku.

More in pop!mix/scena

To Top